Teamindelingen seizoen 2014/2015 bekend

9 juni 2014

G.V.V.V. is verheugd dat zich voor het komende seizoen vele jeugdspelers zowel jongens als meisjes hebben aangemeld, waarbij we zullen starten met minimaal 45 teams waarvan 9 meisjes teams.

De indelingen zijn gemaakt door de jeugdcommissie en zijn ten allen tijde voorlopig. De indelingen komen tot stand door gedurende het gehele seizoen de prestaties en beoordelingen van de spelers te verzamelen. Hiervoor is de interne scouting samen met voetbaltechnische zaken het gehele seizoen actief . Er vindt contact plaats met de leiders en trainers welke echter uitsluitend advies kunnen geven. Voor de indeling van de keepers is er nauw overleg met de keepers trainers en de keepers coördinator.  De indeling voor het komende seizoen 2014 - 2015 is met de nodige zorgvuldigheid tot stand gebracht waarbij er door de jeugdcommissie soms ook moeilijke beslissingen zijn genomen. Het is helaas niet mogelijk om aan alle wensen tegemoet te komen. Er is getracht om een zo goed mogelijke indeling te maken waarbij iedere speler zich op zijn eigen niveau kan ontwikkelen en met plezier bij G.V.V.V. voetbalt . De jeugdcommissie zal niet in discussie gaan over de indelingen, maar is altijd bereid een aanvullende toelichting te geven. Indien spelers zich nog over willen schrijven naar een andere vereniging dient dit uiterlijk a.s. donderdagavond 12 juni te gebeuren, waarbij de documenten door beide verenigingen ingevuld en ondertekend moeten worden. Ook als iemand wil stoppen horen we dat graag tijdig.

In de maand juli zal de nieuwe jeugdgids verspreid worden met alle gegevens, tijden en indelingen. De trainingen starten voor de meeste teams in de week dat ook de scholen weer beginnen. Doordat momenteel veld 3 en veld 4 ingezaaid worden is het niet mogelijk om eerder te starten met de trainingen voor de niet selectie teams.Met sportieve groeten,

Rene van Maasakkers, jeugdvoorzitter G.V.V.V.