Twee sponsoren pakken uit voor G.V.V.V. A1

22 november 2013

Op zaterdag 16 november vond onder het toeziend oog van vele belangstellenden een fotoshoot plaats, op het hoofdveld van onze prachtige accommodatie, van onze aller-oudste jeugdleden, namelijk G.V.V.V. A1. Met zestien teamspelers, drie begeleiders en twee sponsoren stond iedereen tot in de puntjes verzorgd klaar om door fotograaf Bert Budding te worden vastgelegd voor het nageslacht.

 

Om 10.00 uur in de vroege ochtend werden de individuele foto’s gemaakt met aansluitend een team foto. Startend in vrijetijdskleding, daarna in trainingspak en in volledig, uniek G.V.V.V. tenue. Na de ontvangst van de sponsoren in de jeugdbestuurskamer, natuurlijk onder het genot van een kopje koffie, werden die even later weer meegetroond naar het hoofdveld om aldaar de bloemen voor hun sponsorbijdragen in ontvangst  te nemen uit handen van jeugdvoorzitter Rene van Maasakkers.

 

De sponsoren Jan van Heugten (Van Heugten & Dekker belastingadviseurs BV) en John Schoeman ( Schoeman Wenskaarten & Hobbyartikelen) zorgden voor een complete aankleding van G.V.V.V. A1.
Er werden vrijetijdspakken geschonken, maar ook truien, trainingspakken, een uniek G.V.V.V. tenue en bovendien ook nog sporttassen.

 

 

Bij de invulling van het sponsorbedrag is, met goedkeuring van beide sponsoren, ook gedacht aan het inmiddels bekende maatschappelijke doel wat G.V.V.V. verenigingsbreed uitdraagt namelijk: Spieren voor Spieren. Een gedeelte van deze sponsorbijdrage zal dan ook worden besteedt aan dit goede doel.
Wij bedanken daarom Jan van Heugten en John Schoeman heel hartelijk voor hun geweldige bijdragen.

 

De beide sponsoren kunnen nu alvast met trots terugkijken op ‘hun’ team, want in de 1ste klasse is G.V.V.V. A1 met zeven punten voorsprong op de nummer twee, VRC A1, koploper. Van de tot nu toe gespeelde tien duels werden er maar liefst negen gewonnen en slechts één verloren. Ook het doelsaldo spreekt boekdelen: 32 doelpunten gescoord en maar 5 tegentreffers.   
 

Tijdens het geplande teamuitje van G.V.V.V. A1, op 19 december aanstaande, in Eet & Danscafe “De Bonnefooi” in Veenendaal, zullen de sponsoren nogmaals in het zonnetje worden gezet met een diner en leuke sponsoravond. Dit alles i.s.m. met de begeleiding en spelers.

 

Achterste rij v.l.n.r: Rik Schoeman, Fransesco Maregrande, Niels van Unen, Marwan van Heugten, Amine Benncar en Rob van Eem.
Middelste rij v.l.n.r.: Jan van Heugten (sponsor) Robert van 't Foort, Bilal Hakkam, Marco van Kooten, Appie Snoussie, Richard Schoeman en John Schoeman (sponsor).
Voorste rij v.l.n.r.: Wilco Homan, Mo Issaoui, Peter van den Brandhof (assistent-trainer), Dick van de Steeg (trainer), Bert van 't Foort (elftalleider/assistent-scheidsrechter), Justin Kampert en Boudewijn van Doorn.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Jeugdvoorzitter Rene van Maasakkers (m.) reikt onder het toeziend oog van trainer Dick van de Steeg (r.) de bloemen uit aan de sponsoren, Jan van Heugten (linker foto) en John Schoeman.

 

Op de eigen teampagina van G.V.V.V. A1 kunt u nog meer resultaten zien van deze fotoshoot.