Wedstrijdkleding jeugd

4 september 2013

Opgelet: Alle jeugdspelers moeten zorgen dat ze een eigen tenue meenemen naar de wedstrijden.

 

G.V.V.V. speelt in het merk Hummel, blauw shirtje, witte broek en blauwe sokken. Sokken, broeken en shirts zijn te verkrijgen bij de eigen G.V.V.V.-shop in de kantine, welke door de Jeugd Ontspanningscommissie  (J.O.C.) wordt beheerd. In de shop zijn een groot aantal sportartikelen verkrijgbaar tegen aantrekkelijke tarieven en bij aankoop draagt u ook bij aan de activiteiten van het J.O.C.  Het tenue is ook te koop bij 100% voetbal aan de Patrimoniumlaan 23B in Veenendaal .

 

Alleen als je zeker weet dat je eigen team nog sponsorkleding heeft, hoef je geen eigen tenue mee te nemen naar de wedstrijden.

 

In de loop van het nieuwe seizoen zal een uniek G.V.V.V.-shirt met daarop het goede doel Spieren voor Spieren worden geïntroduceerd . Hiervoor zoeken we per team nog sponsors. Het streven is om voor alle teams voldoende sponsors te vinden voor eigen teamkleding. De ouders en opa en oma’s kunnen hierbij een actieve rol vervullen, door bij hun bedrijf of werkgever te vragen voor een kleine sponsorbijdrage door voor 150 euro jeugdvriend van G.V.V.V. te worden of een team te gaan sponsoren. Belangstellenden kunnen een mail sturen naar jeugdvriend@gvvv.nl of op de website kijken naar de sponsormogelijkheden. Er mag alleen met toestemming van het jeugdbestuur een teamsponsor worden ingezet, waarbij de levering van de kleding via de vereniging loopt.

 

Rene van Maasakkers, jeugdvoorzitter.

 

Gerelateerd artikel: Scoor voor Spieren voor Spieren