Compleet nieuwe outfit voor het F5-team

10 november 2014

Op zaterdag 1 november jl. zijn de jonge heren van het F5-team door een drietal sponsoren voorzien van een compleet nieuwe voetbal outfit, wat natuurlijk is vastgelegd op de gevoelige plaat en waar u hieronder de resultaten van kunt zien.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bovenste rij v.l.n.r. Sjoerd van de Lagemaat, Kalle Westendorp, Just Gerritsen, Riciano Randamie, Stan Keulers en Justin van Doorn. 
Onderste rij v.l.n.r. Rayan Adnane, Jamie Stahlhoff, Rowen Nap en Luuk Septer.


Het wedstrijdtenue werd geschonken door Profile Tyrecenter ABI Veenendaal. Dit werd gecomplementeerd door de schenking van trainingspakken waarvoor Organisatie & Coördinatie evenementen, bedrijfsprocessen zorg droeg. Om dit alles netjes in op te kunnen bergen zorgde Quiris Adviesgroep tenslotte voor de sporttassen.Leider Michael Stahlhoff en zijn pupillen zijn zo trots als pauwen dat ze er op de diverse voetbalvelden piekfijn bij kunnen lopen. En zij zullen zeker alles in het werk gaan stellen om door sportieve prestaties de naamsbekendheid van deze sponsoren uit te dragen en hoog te houden.
Langs deze weg willen de jongens en de staf deze drie sponsoren dan ook van harte dankzeggen voor het ter beschikking stellen van deze geweldig mooie nieuwe outfit.