F9 wint Twitteractie

16 maart 2015
Zonder dat de spelers van de F9 het wisten heeft hun leider, Gert-Wouter van de Bovenkamp, meegedaan aan een Twitteractie van FOX sports. Hij deed dat door een foto van dit team in te sturen. 
Gert-Wouter wist niet dat je met deze deelname een prijs kon winnen en was dan ook aangenaam verrast toen hij via Twitter hoorde dat het hele team een FOX sports tenue had gewonnen.
 
Het jeugdbestuur heeft goedkeuring verleend dat ze dit tenue tot het einde van het seizoen mogen dragen en tevens werd besloten het G.V.V.V. logo erop te drukken zodat het helemaal in de stijl van de blauwen past.

 
Meer over de F9
De F9 zijn sinds januari een team en spelen in de competitie tegen teams die al het hele seizoen wedstrijden spelen, sommigen zelfs al twee jaar. Toch staan ze vierde in de competitie en hebben nog maar één wedstrijd verloren.
 
Trainer Arie Willemsen leert ze veel techniek, techniek en nog eens techniek. De jongens leren superveel van hem en dat zie je direct terug in de wedstrijden.
 
In januari brak spits Timo zijn rechterarm op ongelukkige wijze waardoor hij al veel wedstrijden heeft moeten missen. Gelukkig herstelt de breuk zich goed en is hij er op zaterdag altijd bij om zijn teamgenoten te steunen. Zij kunnen niet wachten totdat Timo weer mee mag doen en veel doelpunten gaat maken!


De F9 met trainer Arie Willemsen.