Flowcomm is de nieuwe sponsor van G.V.V.V. D1

6 oktober 2014
Zaterdag 13 september jl. ontvingen de spelers en begeleiders van de D1 van G.V.V.V. uit handen van de heer Dirk Niekerk, Hoofd Verkoop van FlowComm Benelux BV, een uitgebreid kledingpakket. De nieuwe sponsor steunt het selectie elftal van de blauwen met een complete voetbal outfit inclusief trainingspak en een voetbaltas voor elke speler.
Het Veenendaalse bedrijf FlowComm is aanbieder van hygiënische procescomponenten voor de voedsel-, zuivel-, farmaceutische en licht chemische industrie.
 
G.V.V.V. hecht er waarde aan dat spelers van het eerste elftal betrokken zijn bij de opleiding van de jeugd. De D1 van G.V.V.V. wordt dan ook getraind door de onlangs gestopte spits Dennis van Meegdenburg en basisspeler Wilco den Hartog. Van Meegdenburg over de doelstellingen voor dit seizoen: "Ons team is ingedeeld in de Hoofdklasse C, een zware competitie met grote namen. Kampioen worden is niet realistisch, we gaan voor handhaving. De D1 is een kweekvijver voor talent. Wij vinden het belangrijk dat verzorgd voetbal wordt gespeeld, waarbij onze jongens weten wat ze doen, spelen vanuit een idee dus. Van daaruit moet het mogelijk zijn aan het einde van het seizoen vier tot vijf spelers uit dit team af te kunnen leveren die de kwaliteiten bezitten om in de C1 te kunnen voetballen. Daarnaast moet natuurlijk het plezierig zijn om deel van ons team uit te maken en het moet leuk zijn om ernaar te kijken. Om deze doelstellingen te behalen is het belangrijk dat alle randvoorwaarden in orde zijn en kleding is daar een van. We zijn daarom heel blij met deze steun vanuit Flowcomm." 
 
 
Foto: 
De D1 van G.V.V.V. met vlnr: Evert van Rhee (leider), Maurits Cozijnsen, Leon van Rhee, Jaidy van Meegdenburg, Pim Theunissen, Levi Budding, Dennis van Meegdenburg (trainer). Op de tweede rij vlnr Zaïd Tagherbit, Connor Nuijs, Joey van der Steeg en Jay Hofman. Onderste rij vlnr Dennis van Ginkel, Bilal Tmim, Naoufal Saddiki (k), Robin Scholtus en Anouar Tagherbit.