G.V.V.V. F3 in het nieuw gestoken door Boni Supermarkt

29 september 2014
Vandaag zijn de jongens van G.V.V.V. F3 in het nieuw gestoken. Uit handen van Anne te Plate, van Boni Supermarkt Veenendaal ontvingen zij het nieuwe tenue. Zo is het aantal elftallen dat loopt met de prachtige nieuwe tenues van Spieren voor Spieren weer wat verder uitgebreid.
 
Boni is in Veenendaal gevestigd in winkelcentrum de Scheepjeshof en heeft als kernwaarden: betrouwbaar, betrokken, klantgericht, kostenbewust en plezier. Dat zijn de kernwaarden die Boni nastreeft om uw supermarktbezoek zo prettig mogelijk te maken.
 
Boni voelt zich betrokken bij lokale (sport)verenigingen en vindt het belangrijk dat jongeren de mogelijkheid krijgen om hun hobby uit te oefenen. De komende weken is dan ook weer de jaarlijkse jeugdsponsoractie waar ook G.V.V.V. aan deelneemt.
 
Van woensdag 1 oktober t/m dinsdag 25 november ontvangt u bij besteding van iedere 10 euro een sponsormunt. Daarnaast ontvangt u extra munten bij een wekelijks wisselend pakket actieartikelen. U kunt deze sponsormunten doneren aan G.V.V.V. (of één van de andere deelnemende verenigingen) door deze in de koker van G.V.V.V. te doen.
 
 
Achterste rij v.l.n.r. : Anne te Plate (Boni), Gert van de Haar (trainer/leider) en Iwan van Kooten (trainer/leider).
Middelste rij v.l.n.r. : Mike Bieze, Nik Heuvelman, Raoul Buijk, Adam Benbouker, Mohammed Laaraj en Tygo van Kooten.
Voorste rij v.l.n.r. : Shierko Salih, Luuk van de Haar en Thijmen Meijer.

Gerelateerd artikel: Nieuwe trainingspakken voor G.V.V.V. F3