Indelingen jeugdteams seizoen 2015-2016

6 juni 2015

G.V.V.V. is verheugd dat zich voor het komende seizoen vele jeugdspelers, zowel jongens als meisjes, hebben aangemeld, waarbij we zullen starten met minimaal 47 teams, waarvan 9 meisjesteams. Jeugdvoorzitter Rene van Maasakkers geeft uitleg over de indelingen van de jeugdteams.

 

De indelingen zijn gemaakt door de jeugdcommissie en zijn te allen tijde voorlopig. De indelingen komen tot stand door gedurende het gehele seizoen de prestaties en beoordelingen van de spelers te verzamelen. Hiervoor is de interne scouting samen met voetbaltechnische zaken het gehele seizoen actief . Er vindt contact plaats met de leiders en trainers welke echter uitsluitend advies kunnen geven. Voor de indeling van de keepers is er nauw overleg met de keeperstrainers en de keeperscoördinator.  De indeling voor het komende seizoen 2015 - 2016 is met de nodige zorgvuldigheid tot stand gebracht, waarbij er door de jeugdcommissie soms ook moeilijke beslissingen zijn genomen. 

 

Het is helaas niet mogelijk om aan alle wensen tegemoet te komen. Er is getracht om een zo goed mogelijke indeling te maken waarbij iedere speler zich op zijn eigen niveau kan ontwikkelen en met plezier bij G.V.V.V. voetbalt. De jeugdcommissie zal niet in discussie gaan over de indelingen, maar is altijd bereid een aanvullende toelichting te geven. Indien spelers zich nog over willen schrijven naar een andere vereniging dient dit uiterlijk a.s. donderdagavond 11 juni te gebeuren, waarbij de documenten door beide verenigingen ingevuld en ondertekend moeten worden. Ook als iemand wil stoppen horen we dat graag tijdig.

 

Voor spelers die zich in het afgelopen seizoen hebben aangemeld, maar waarvoor nog geen plaats was, hebben we niet altijd een geschikt team kunnen vinden. Dit betekent dat als je naam niet voorkomt in de teamindelingen er nu nog geen plaats is. Vele teams zitten aan het maximaal aantal spelers en alleen indien er spelers gaan stoppen komt er weer ruimte vrij. Alleen bij de E- en F-jeugd kunnen we bij voldoende aanmeldingen nog nieuwe teams gaan vormen. Ook voor Jong Blauw is nog ruimte beschikbaar. Voor volgend seizoen zullen we weer op zoek gaan naar vrijwilligers om de teams te begeleiden. We zijn met name op zoek naar mensen die als scheidsrechter mee willen helpen bij de A-, B-, C- en D- jeugd, zodat we iedere week alle teams kunnen laten voetballen. Aanmelden hiervoor kan via scheidsrechters@gvvv.nl . Een opleiding tot scheidsrechter is ook mogelijk.

 

In de maand juli zal de nieuwe jeugdgids digitaal beschikbaar komen voor de bestaande leden en in drukvorm voor nieuwe leden en belangstellenden. De indelingen en trainingstijden zullen niet meer opgenomen worden in de jeugdgids, maar uitsluitend op de website van G.V.V.V. terug te vinden zijn, waardoor deze ook actueel blijven. De trainingen starten voor de niet-selectieteams in de week dat ook de scholen weer beginnen, vanaf maandag 24 augustus. Omdat momenteel veld 3 en veld 4 ingezaaid zijn, is het voor de niet-selectieteams niet mogelijk om eerder te starten met de trainingen.

 

Download hier de teamindelingen van het seizoen 2015/2016.