Jacko Stuivenberg nieuwe trainer G.V.V.V. A1

8 maart 2015

Het jeugdbestuur van G.V.V.V. is er in geslaagd om voor volgend seizoen een zeer ervaren trainer met opleiden in het bloed binnen te halen. Vanaf volgend seizoen zal Veenendaler Jacko Stuivenberg (53) de nieuwe trainer coach van G.V.V.V. A1 worden als opvolger van Dick van de Steeg die de B-selectie van G.V.V.V. onder zijn hoede neemt.

 

De eerste contacten werden met Jacko Stuivenberg gelegd tijdens de cursus pupillentrainer die hij als KNVB-docent bij G.V.V.V. gaf. Zijn enthousiasme en kennis van het voetbal gaven de doorslag om met elkaar rond de tafel te gaan zitten over het opleiden van jeugdspelers en met name de A-jeugd. Door de nadruk op opleiden te leggen, willen we jeugdige talenten de kans geven om via de A1 en Jong G.V.V.V. zich te ontwikkelen om door te laten stromen naar het tweede elftal en wellicht daarna naar de A-selectie. Hiermee kan het hoogst mogelijke amateurniveau bereikt worden.

 

Jacko heeft reeds bij vele clubs in de regio (Musketiers, FC de Bilt, SVMM, DEV Doorn, Candia ’66, Valleivogels) ervaring opgedaan en is daarnaast ook docent bij de KNVB. Zijn trainersloopbaan is Jacko Stuivenberg gestart bij Excelsior Maassluis, waar hij ook in het eerste elftal speelde.