JOC Slotfeest 2015

14 juni 2015

Vrijdag 17:00 uur stonden er veel kinderen in de rij om zich aan te melden voor het slotfeest. Na de aanmelding konden de slaapplaatsen gereed gemaakt worden. Bijna alle kleedkamers, bestuurskamers en ontvangstruimte werden gevuld met luchtbedden, slaapzakken, tassen e.d.
 

Na het eten begonnen we aan een hutspottoernooi. Elk team was een samengesteld team, dat heel de avond enthousiast met elkaar aan het voetballen was. Na het voetballen was het tijd voor JongBlauw en de F-pupillen om zich op te maken voor een speurtocht door Veenendaal-West. De D- en E-pupillen gingen naar het zwembad om te gaan nachtzwemmen. Van 23:00 – 01:30 uur was het zwembad gevuld met alleen maar Blauwen. Een bijzondere ervaring voor veel kinderen om midden in de nacht te mogen zwemmen in het Valleibad.

Na deze speurtocht en het nachtzwemmen zijn bijna alle kinderen naar hun slaapplaats gegaan. Sommigen gingen thuis slapen en de rest probeerde bij G.V.V.V. te slapen. De allerkleinsten hebben heerlijk geslapen. Bij de D- en E-pupillen wilde het slapen echter niet zo lukken. Sommigen hebben niet geslapen en anderen misschien een uurtje.

Om half 8 werden alle kinderen gewekt en kon het zaterdagprogramma beginnen. Buiten op de velden werd hard gewerkt om alles klaar te zetten en binnen kon iedereen ontbijten. Om 8:45 uur stond alles klaar en kon het programma beginnen. Er stonden veel attributen op het veld, waaronder een stormbaan, voetbalrodeo, levend sjoelen, watervoetbal, bubbelvoetbal, levend tafelvoetbal, voetbalkicker, ballen gooien en penaltyschieten. Iedereen had een programma en ging zo alle spellen af. Jammer was dat het begon te regenen en de kinderen het erg koud kregen. Om half 12 had iedereen het zo koud dat we naar binnen gegaan zijn en een lekkere warme hamburger hebben gegeten.
 


Even gebroederlijk op de foto.

Na de lunch was het gelukkig weer droog en zo was de middag totaal anders dan de ochtend. Het zonnetje begon te schijnen, het werd lekker warm en het programma hebben we gelaten voor wat het was. De kinderen mochten doen wat ze zelf wilden. Iedereen was buiten in zomerse kleding of zwemkleding en zo werd de zaterdagmiddag echt een geweldige afsluiting van dit fantastische weekend!!!!!

Wij van de JOC willen alle 149 kinderen bedanken voor hun aanwezigheid. Zonder hun hoeven we geen slotfeest te organiseren. Daarnaast willen we ook de vrijwilligers bedanken die ons geholpen hebben om op dit feest alle kinderen te begeleiden. Wij hopen volgend jaar weer zo’n leuk feest te kunnen organiseren.

Wij hebben veel foto’s laten nemen en deze op onze facebook pagina geplaatst: jocveenendaal (https://www.facebook.com/gvvvjoc)

Met een blauwe groet,

De J.O.C. Rob, Jeanet, Renate, Brenda, Marco en Evelien