Klaasen Witgoed Service sponsor van ME3

6 maart 2015

Klaasen Witgoed Service is er trots op om sponsor te zijn van het meidenteam ME3.
Ze zijn team van de week geworden door thuis een overwinning te behalen op DOVO ME1 met een verpletterende score van 6-2. Nadat op 14 februari jl. de mooie nieuwe tenues voor het eerst aangetrokken waren, kwamen de meiden vol zelfvertrouwen het veld op en veegde de vloer aan met de tegenpartij.

Als team van de week zal de ME3, morgen 7 maart, een mooi decor gaan vormen als het eerste elftal het veld zal gaan betreden. Ook een van de wedstrijdballen van dit duel, G.V.V.V. versus Excelsior Maassluis, wordt met trots gesponsord door Klaasen Witgoed Service.

Als u, als trouwe supporter van G.V.V.V., in het bezit bent van een seizoenkaart en u laat bij Klaasen Witgoed Service een reparatie uitvoeren aan uw witgoedapparatuur, of u doet een aankoop van een nieuw apparaat, dan kunt u rekenen op 10% korting.


Bovenste rij v.l.n.r.: Moula Serghini, Harald Terpstra, Bastiaan van de Weerd (begeleiding) en Mark Klaasen (sponsor).
Middelste rij v.l.n.r.: Djonie Hendriksen, Soumia Bakaji, Chayenne van de Bovenkamp, Tanisha Mathilda en Demi van de Weerd.
Onderste rij v.l.n.r.: Sharona Terpstra, Larissa van de Bovenkamp, Louise van de Weerd, Aaliyah Lawrence en Fajah Serghini.

 

Klaasen Witgoed Service

Uw reparateur: Mark Klaasen

Helling 63
3901 RX Veenendaal

T: 0318-768197
M: 06-22033508

W: http://www.klaasenwitgoedservice.nl
E: info@klaasenwitgoedservice.nl