Nieuwe sponsor voor MF6 en Dames 1

23 november 2014

Almaz Projecten B.V. heeft de MF6 en de Dames 1 afgelopen week in het nieuw gestoken. Almaz Projecten B.V. is specialist in infra. Een jonge onderneming die geleid wordt door professionals met een gezamenlijke passie: het leveren van de hoogste kwaliteit!

 

Almaz Projecten B.V. is in 22 september 2006 opgericht als éénmanszaak. Het bedrijf is specialist op het gebied van laag-, midden-, en hoogspanningsnetten-, gas-, water-, warmte-, riool- en olieleidingen, evenals elektra, telefonie en glasvezelnetten.

Daarnaast heeft Almaz Projecten B.V. ook een ruime ervaring op het gebied van NS (Nederlandse Spoorwegen) zoals spoor kruisingen, kabelwerken langs het spoor, drainage leggen, en schoonmaken van stations, dak en perrons.

 

Bovenste rij v.l.n.r. (leiders): Richard van Twist, Jan Boers & Marco Gerritsen
Middelste rij v.l.n.r.: Fenne Polman, Marlijn Achterberg, Meike Boers, Bridget de Romph & Myrthe van de Bovenkamp
Onderste rij v.l.n.r.: Julia Brosse, Amber Koppelaar, Maria Enwiya, Tessa Gerritsen & Liesl van Twist

 

Elektra
Naast het leidingwerk is de organisatie van het jonge bedrijf zich gaan toeleggen op het kabelwerk, waaronder kabels ten behoeve van energie, informatie en communicatie. De onderneming heeft als kernactiviteiten de aanleg, het verwijderen en de montage van laag-, midden-, en hoogspanningsnetten. Er kan onderscheid gemaakt worden in huisaansluitingen, distributienetten, renovatie en openbare verlichting.

 

Openbare verlichting
Naast de ondergrondse openbare verlichtingswerkzaamheden is Almaz Projecten B.V. ook gespecialiseerd in de bovengrondse werkzaamheden hieromtrent. In dit verband kunnen genoemd worden het plaatsen van lichtmasten en het uitvoeren van groepsremplace. Hiertoe heeft de organisatie het benodigde materieel ter beschikking, waaronder hoogwerkers.

 

Informatie
Om goed voorbereid aan de slag te gaan is Almaz Projecten B.V. graag op de hoogte van de feiten en verwachtingen van het project, zodat het bedrijf weet welke mensen, gereedschappen en materialen wij mee moeten brengen om het werk goed te kunnen doen.

 

Kwaliteit & Veiligheid
Om de beste kwaliteit te bereiken zorgt het bedrijf voor een geordende werkomgeving. Niet alleen is dit van belang voor de kwaliteitscontrole; ook houden ze het zo overzichtelijk en veilig.

 

Goede indruk
De manier waarop Almaz Projecten B.V. met het werk bezig is; hoe serieus ze de mate van kwaliteit menen en hoe graag ze altijd een overzichtelijke, transparante, controleerbare werkomgeving nastreven; dat laat Almaz Projecten B.V. u graag zien in het foto-overzicht van verschillende projecten!

De l
eiders Marco Gerritsen, Richard van Twist en Jan Boers, alsmede natuurlijk alle speelsters bedanken Almaz Projecten B.V. heel hartelijk voor het schenken van deze mooie outfit. 

 

 

Almaz Projecten B.V. is VCA gecertificeerd.

http://almaz-projecten.nl