Nieuwe trainingspakken voor G.V.V.V. F3

2 december 2014

Afgelopen zaterdag ontving G.V.V.V. F3 trainingspakken gesponsord door BDO Accountants & Adviseurs uit Ede. Nadat onze jongens eerder in het seizoen al een geheel nieuw tenue hadden ontvangen van de Boni Supermarkt uit Veenendaal, kregen ze zaterdag hun mooie trainingspakken uitgereikt in de nieuwe G.V.V.V.-lijn.
Het team draait tot nu toe erg goed in zowel de competitie als beker. In de beker zijn we ongeslagen vanuit de poulefase naar de volgende ronde doorgestoten en in de competitie staan we gedeeld eerste. 


V.l.n.r. : Iwan van Kooten (trainer/leider), Tygo van Kooten, Mike Bieze, Nik Heuvelman, Thijmen Meijer, Mohammed Laaraj, Raoul Buijk, Luuk van de Haar, Shierko Salih en Gert van de Haar (trainer/leider). Adam Benbouker ontbreekt op de foto.

 

 BDO
voelt zich sterk verbonden met sport. Niet alleen topsport, maar ook de breedtesport neemt binnen onze organisatie een belangrijke plaats in. Doelen stellen, samenwerken in een team, ambitie, lef en inzet tonen zijn waarden die sporten zo waardevol maken. En niet alleen voor onszelf, maar voor de hele maatschappij. BDO heeft de ambitie om de rol van vertrouwde adviseur en onafhankelijke accountant te vervullen voor klanten en de maatschappij. BDO wil zich onderscheiden door het bieden van: de allerbeste service aan onze klanten en het leveren van de beste kwaliteit.

 

Vanuit onze vestiging in Ede werken dagelijks ca. 50 mensen op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy. Bij BDO zijn we ervan overtuigd dat de basis van ons succes en dat van onze klanten ligt in wederzijds vertrouwen. Wij geloven dat vak- en branchekennis, cijfers en regels hiervoor niet de enige uitgangspunten zijn. Een betrokken, persoonlijke relatie is voor ons de basis van een bestendige vertrouwensband. Het ontwikkelen van deze relatie staat centraal in alles wat wij doen. Ruim 2150 professionals richten zich nationaal dagelijks op het verhaal achter de vragen van onze klanten en op het bieden van exceptionele service en wereldwijd zijn dat 56.000 collega’s in ruim 144 landen. Omdat mensen tellen.


De leiders/trainers Gert van de Haar en Iwan van Kooten alsmede natuurlijk alle spelers van G.V.V.V. F3 bedanken BDO Accountants & Adviseurs heel hartelijk voor het schenken van deze zeer fraaie trainingspakken. Als dank voor deze sponsoring kregen Anne te Plate (Boni Supermarkt Veenendaal) en Gert van de Haar (BDO Ede) een mooie ruiker uitgereikt.

Achterste rij v.l.n.r. : Anne te Plate (Boni Supermarkt Veenendaal), Tygo van Kooten, Mike Bieze, Nik Heuvelman, Thijmen Meijer, Mohammed Laaraj, Raoul Buijck, Luuk van de Haar, Shierko Salih

Voorste rij v.l.n.r. : Iwan van Kooten (trainer/leider) en Gert van de Haar (trainer/leider en namens sponsor BDO). Adam Benbouker ontbreekt op de foto.

Gerelateerd artikel: G.V.V.V. F3 in het nieuw gestoken door Boni Supermarkt