Roda'46 winnaar tweede Panhuistoernooi

21 juni 2015

Voor het tweede jaar op rij vond afgelopen zaterdag op de velden van sportpark Panhuis het ‘Panhuistoernooi’  plaats. Een toernooi met bijna alleen maar elftallen op divisieniveau, georganiseerd door G.V.V.V. en DOVO.

 

Op een bewolkt sportpark streden in totaal 24 deelnemende teams om een zo hoog mogelijke notering in de eindstand van de A1, B1 of C1. Veel verenigingen waren op het toernooi afgekomen met de A1, B1 en C1 waardoor er ook voor de vereniging met de meeste punten een prijs te behalen viel. Door de aanwezigheid van het Schotse H.W.U.T. (Heriot Watt University Team) kreeg het toernooi een internationaal tintje. 

 

Om 10:00 uur werd het toernooi door verschillende KNVB-scheidsrechters in beweging gebracht op de kunstgrasvelden van DOVO en G.V.V.V. Het was de eer aan alle C1-junioren te beginnen. In wedstrijden van 25 minuten werd er een sportief toernooi afgewerkt, dat amper blessuregevallen kende. De kleine blessures die af en toe om de hoek kwamen kijken, werden door de aanwezige EHBO’ers goed verzorgd. 

 

Onder het toeziend oog van de toegestroomde en meegereisde toeschouwers vochten de verenigingen om een zo hoog mogelijke eindplaats in de poule. Dit betekende weer een mooie finaleplaats voor een hoge eindnotering. De behaalde punten in de poules werden door de toernooi-organisatie opgeteld om vervolgens een winnaar aan te wijzen. Het Leusdense Roda’46 wist, voor Vriendenschaar en G.V.V.V., de prijs te bemachtigen en zich tot winnaar van het toernooi te kronen. 

 

Eindstand C1-junioren:

 1. Vriendenschaar
 2. Roda’46
 3. sv Houten
 4. G.V.V.V.
 5. Oranje Nassau
 6. Sportlust’46
 7. Beuningse Boys
 8. DOVO

 

Eindstand B1-junioren:

 1. Roda’46
 2. Vriendenschaar
 3. G.V.V.V.
 4. Oranje Nassau
 5. sv Houten
 6. Beuningse Boys
 7. DOVO
 8. Sportlust‘46

 

Eindstand A1-junioren:

 1. H.W.U.T.
 2. Vriendenschaar
 3. Roda’46
 4. G.V.V.V.
 5. DOVO
 6. Oranje Nassau
 7. sv Houten
 8. Beuningse Boys

 

De toernooicommissie wil iedereen die heeft meegeholpen aan deze dag heel hartelijk bedanken, mede hierdoor was het weer een geslaagd toernooi!