Sponsoren steken MD1 in het nieuw

14 oktober 2014

De MD1 is helemaal in het nieuw gestoken en vol goede moed en tot op het bot gemotiveerd gaan ze er een mooi en sportief seizoen van maken. Voor het eerst spelen de meiden op een groot veld en krijgen ze te maken met buitenspel en het spelen op posities in plaats van het zogenaamde “kluitjesvoetbal”.

 

Aan de uitrusting zal het in ieder geval niet liggen want de nieuwe shirtsponsor Qua Infra (Gert Henken) heeft nieuwe voetbaltenues beschikbaar gesteld. Verder kregen de meiden allemaal nieuwe trainingspakken welke beschikbaar gesteld werden door Bouw Onderneming Bovenkamp (Wessel van de Bovenkamp) en Haarmode Coupe Cindy (Cindy van de Bovenkamp) en ontvingen de meiden ook allemaal nog nieuwe voetbaltassen welke gesponsord zijn door Martien Hopman Tegelwerken en Leonie Haar aan Huis (Leonie Gerritsen).

 

Binnenkort komen daar ook nog vrije tijdshirts bij welke via Peter van Doorn Professioneel Kitwerk beschikbaar gesteld worden en hebben de coaches nog polo’s gekregen via Docomar B.V. om er ook eenduidig en netjes bij te lopen als vertegenwoordigers en ambassadeurs van GVVV.

 

Als gezegd aan de uitrusting en het enthousiasme mag het niet liggen. De competitie is inmiddels al begonnen en dat is natuurlijk even wennen. Tot op heden werd er 2 x gewonnen, 1 x met 7-0 en afgelopen zaterdag werd de koploper verslagen met 5-3, dat was een juweel van een wedstrijd. Ook werd er 2x verloren waarvan 1 x nipt en 1 x met 4-1. Tjah….wat zijn die tweedejaars D-meiden soms groot en knijpen waren we in de E ook niet gewend. Alle begin is moeilijk maar gezien instelling, spirit en kwaliteit komt het dit seizoen best goed.

 

Namens alle speelsters en begeleiders bedanken wij onze sponsoren.