Voetbalacademie start trainingen Onder-15

12 november 2014

Kinderen van 13 en 14 jaar kunnen vanaf 1 januari 2015 deelnemen aan de inmiddels succesvolle G.V.V.V. Voetbalacademie. Initiatiefnemer Dick van de Steeg is trots: ,,Het is geweldig om de huidige resultaten van de academie te zien.”

 

Vol enthousiasme en passie vertelt Van de Steeg over de Voetbalacademie. Vele uren in de week is hij samen met het Technisch Jeugdteam bezig om de techniek bij de kinderen te verbeteren. ,,Iedereen is enorm positief. We hebben heel enthousiaste trainers, kinderen vinden het geweldig en zijn elke vrijdagavond dolblij. Alle ouders reageren positief en er zijn zelfs kinderen die kinderfeestjes gaan afzeggen om te kunnen trainen. Daarnaast geeft het hoofd- en jeugdbestuur ons grote complimenten voor de organisatie.“

 

Plekken voor Onder-15

Voor de leeftijd ‘Onder-9’ zijn er nog zeven plaatsen vrij en na de winterstop heeft de G.V.V.V. Voetbalacademie 24 plekken beschikbaar voor de kinderen van 13 en 14 jaar. Ook zij worden dan met de moderne trainingstechnieken van de Voetbalacademie getraind om een betere voetballer te worden. ,,Ouders merken het al dat door de trainingen de kinderen in de wedstrijden makkelijker gaan voetballen. Er is steeds minder ruzie met de bal. De schaar wordt al herkend. Dat is een element die we wekelijks trainen bij de Voetbalacademie.”

 

 

Niveauverschil

Afgelopen vrijdag wist een groot deel van de jonge deelnemers na de circuittraining, een soort test, een eerste certificaat te behalen. Dat er een aantal spelers zijn die beter uit de test kwamen dan anderen heeft het Technisch Jeugdteam ook gezien. ,,We merken binnen de Voetbalacademie een niveauverschil. Met extra oefeningen proberen we die kinderen die wat verder zijn uitdaging te bieden. De individuele aandacht voor het kind is heel belangrijk.”

 

Groei organisatie

,,We hebben de organisatie nu goed voor elkaar”, aldus Van de Steeg op de vraag of er door de groei in het deelnemersveld meer trainers langs de kant moeten staan. ,,We zijn nog op zoek naar een trainer die enthousiast, leergierig, gediplomeerd (of in opleiding) en beschikbaar is.”

 

Aanmelden

Wil jij als 13/14-jarige een betere voetballer worden door training te krijgen van gediplomeerde trainers en spelers van het eerste elftal van G.V.V.V.? Meld je dan nu aan voor de G.V.V.V. Voetbalacademie en ga naar www.gvvv.nl/jeugd/voetbal-academie

 

Wil je alle foto's zien die er gemaakt zijn op de Voetbalacademie en ook op de hoogte blijven van al het nieuws? Ga dan naar de Facebookpagina: https://www.facebook.com/pages/GVVV-Voetbal-Academie/796908587016228?fref=ts!