Voorbereidingen jeugdtoernooien van start

5 mei 2015

De voorbereidingen voor de komende jeugdtoernooien bij voetbalvereniging G.V.V.V. zijn weer in volle gang! Ook dit jaar zal de nieuwe toernooicommissie de bekende toernooien organiseren op de blauwe voetbalvelden van sportpark Panhuis.

 

Vanaf de huidige jaargang zal een vernieuwde toernooicommissie de organisatie in handen nemen. Graag gebruikt de nieuwe toernooicommissie deze weg om de oude toernooicommissie te bedanken. Anita van Ooijik, Brenda van Kooten en Anja Horden worden hartelijk bedankt voor hun enorme inzet in de afgelopen jaren!

 

Toernooien

Op Hemelvaartsdag (donderdag 14 mei) wordt bij G.V.V.V. het eerste toernooi van dit seizoen afgetrapt. Deze dag staat er namelijk het P. Scholtstoernooi op het programma. Naast onze eigen D1 zullen er uit het gehele land nog elf teams aankomen om in totaal twee poules van zes te vormen.

 

Twee dagen later, op zaterdag 16 mei, zal het E1-toernooi plaats vinden. Hier vinden wij in totaal twintig E1-elftallen terug, waaronder natuurlijk onze eigen E1. In vier poules van vijf teams zal ook hier worden gestreden voor de hoofdprijs.

 

Tot slot zal er op zaterdag 30 mei het  Arie Blankenspoor F-pupillen toernooi zijn. Met zes clubs, die afreizen met hun F1 tot en met F6 zal er ook deze dag een leuk en sportief toernooi gespeeld worden. Dit jaar zijn Quick Boys, AZSV Aalten, DOVO, DTS ’35 Ede, v.v. Bennekom en G.V.V.V. de clubs die deelnemen.

 

In samenwerking met voetbalvereniging DOVO zal er dit jaar de tweede editie plaatsvinden van het ‘Panhuis-toernooi’. Dit jaar wordt dit toernooi georganiseerd op zaterdag 20 juni. Informatie over dit toernooi volgt in een later stadium.

 

Sponsors

Ook dit jaar zullen alle toernooien bij onze vereniging niet plaats kunnen vinden zonder de steun van verschillende sponsoren. Onze dank gaat dit jaar uit naar Rodenburg Bouwkundige Realisatie, J&J Lifters, Van den Heuvel Elektrotechnisch Installatiebureau, Peter van Doorn Professioneel Kitwerk, Informatie- en incassobureau De Nederlanden en Gert Muller Bloemsierkunst.

 

De toernooicommissie dankt alle sponsoren voor hun gulle gift en nodigt een ieder graag uit om de jeugdtoernooien van G.V.V.V. te komen bezoeken! Alle toernooien zullen de gehele dag plaatsvinden en muzikaal worden ondersteund voor een gezellige sfeer.

 

Uiteraard is uw support van harte welkom! Beperk u ook deze dag uitsluitend tot het positieve!