A1, B1 en C1 in actie op Panhuistoernooi

18 juni 2016
De A1, de B1 en de C1 van G.V.V.V. kwamen zaterdag (vandaag) in actie tijdens de derde editie van het jaarlijkse Panhuistoernooi. Een overzicht van de resultaten.
 
De A1 hield in een zware poule knap stand tegen teams die in de derde en vierde divisie van het Nederlandse jeugdvoetbal uitkomen. De junioren verloren uiteindelijk de strafschoppenreeks van buurman DOVO (na een 0-0 eindstand) en eindigen daarmee op de achtste plaats. 
 
De A1 eindigde zaterdag op de achtste plaats op het Panhuistoernooi. 
 
De B1 won in de groepsfase twee van de drie wedstrijden en vocht samen met DOVO in de eindronde om de derde plaats op het Panhuistoernooi. Door een 0-1 nederlaag moesten de blauw-witten uiteindelijk genoegen nemen met een vierde plek in Bennekom, waar vanwege de vernieuwing van de kunstgrasvelden bij zowel G.V.V.V. als DOVO de wedstrijden werden afgewerkt.
 
Bij DTS Ede kwam de C1 in actie. De kersverse tweededivisionist speelde gelijk tegen de gastheer (1-1), verloor van DOVO (1-0), maar won uiteindelijk de laatste poulewedstrijd met 2-0 van DVV uit Duiven. In de C1-poule werden geen eindrondes afgewerkt.