Alfred Borgen nieuwe coördinator woensdagmiddag

4 januari 2016

Woensdag 6 januari start bij G.V.V.V. Alfred Borgen als nieuwe coördinator jeugdopleiding woensdagmiddag. Hij wil zich graag voorstellen.

Ik ben Alfred Borgen en woon in Maarn. Ik heb een vrouw en 2 jongens van 15 en 13 jaar. Zij spelen beiden bij de plaatselijke voetbalvereniging SVMM. Hier ben ik ook als 8 jarige begonnen en al snel bleek dat voetbal mijn passie was. Ik was de hele dag met de bal bezig en dat resulteerde in een overgang naar het toenmalige SC Amersfoort. Deze club ging failliet en gelukkig mocht ik aansluiten bij Vitesse in Arnhem. Na een paar jaar hier te hebben gespeeld, met als hoogtepunt scoren in mijn debuut in Vitesse 1, kwam ik op zekere leeftijd via diverse andere amateurclubs weer bij SVMM terug. Intussen als sportliefhebber heb ik het Cios in Arnhem afgemaakt en ben bij het opgroeien van de kinderen betrokken geraakt bij de jeugdafdeling van SVMM. Vrijwel alle jeugdteams getraint maar met name de onderbouw trok de aandacht. Fantastisch hoe kinderen hun sport en spel beleven! Plezier staat voorop en dan komt het resultaat vanzelf is mijn motto. Samen met andere trainers hebben we de jongste categorie het voetbal met enthousiasme, bijgebracht.

Ik kijk uit naar mijn functie bij G.V.V.V. en vind het geweldig om mijn steentje bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van spelers en trainers bij deze prachtige club. In de andere uren in de week werk ik part-time op een Sport BSO (buitenschoolse opvang) in Doorn en heb ik ook nog tijd gereserveerd voor mijn eigen bedrijf “Heuvelrugactief”.

Al met al volle dagen, maar als je activiteiten met plezier en enthousiasme aanpakt krijg je daar 200% energie voor terug! Ik kijk er naar uit om u snel eens te ontmoeten op het sportpark en wens iedereen veel succes en plezier toe in de 2e seizoenshelft bij G.V.V.V.

Sportieve groet,

Alfred Borgen