Axance steekt G.V.V.V. E5 in het nieuw

10 september 2015

Afgelopen zaterdag is de E5 in het nieuw gestoken. Trainer Wilco van Loon heeft met zijn bedrijf, Axance, onze E5 voorzien van de nieuwe tenues.
Voordat de wedstrijd tegen VRC E9 begon werd er eerst teamfoto’s gemaakt en werd de sponsor heel hartelijk bedankt voor deze mooie geste, wat gepaard ging met de overhandiging van een fraaie bos bloemen en een luid applaus van de jongens.
 

Om 14.00 uur was de aftrap tegen VRC. We begonnen fel aan de wedstrijd, dat was vandaag ook een van de weinige opdrachten van de trainers. Snel op de bal! Na wat aftasten van beide kanten werd al snel de 1-0 gemaakt. We kregen de smaak al snel te pakken en liepen snel uit, door goed samenspel, naar 5-0.
Na een slordigheid scoorde VRC nog, om zo ook van de nul af te komen. De ruststand werd bepaald op 7-1. Na rust gingen we door met waar we mee geëindigd waren, scoren!
De tegenstander had inmiddels een andere keeper neergezet. Die nieuwe doelman voorkwam vele doelpunten. Het veldspel werd iets slordiger maar het resulteerde wel in een mooie eindstand!! 12-1 winst.
Al met al een heel mooi begin in de nieuwe outfit.
 

 

AXANCE is dé specialist op het gebied van inrichting en afbouw van kantoren, tandartspraktijken (dental) en het realiseren van gezondheidscentra. Met onze eigen medewerkers creëren we een omgeving waarin het prettig is om te werken en te zorgen.
De stap naar een nieuwe inrichting is makkelijk: het is de stap naar AXANCE. Laat ons uw project managen en uitvoeren. Wij denken graag met u mee om uw wensen te vertalen naar een plan van aanpak op maat.
Vanaf het eerste idee tot en met het laatste detail: u heeft er geen omkijken naar. U bent dan vrij om te doen waar u goed in bent. Voor meer info klik op het logo.
 


Trainer en sponsor Wilco van Loon kreeg een mooie ruiker overhandigd vanwege het schenken van de nieuwe outfit.