F1 deed mee aan de Steve Billinghurst Friendshipscup

31 maart 2016
Maandag 28 Maart deed de F1 mee aan de Steve Billinghurst Friendshipscup 2016 bij onze overburen DOVO.
Hieraan deden de eerste drie elftallen van de F, D en E mee. Allen in een poule met drie gelijke teams. Aan deze poule deden de volgende clubs mee : Nottingham Forest, DOVO en G.V.V.V. 
 
De F1 speelde vier wedstrijden, twee tegen Nottingham Forest en twee tegen DOVO. De wedstrijden duurden 20 minuten en in verband met de harde wind werd er om de tien minuten gewisseld. 
 
Onze eerste wedstrijd speelden we ...tegen Nottingham Forest U9.
We hadden ze net zien spelen en dit zou een pittig partijtje worden. De jongens hadden er zin in, en dat was te zien. Direct vanaf de aftrap werd er goed gespeeld. Een uitstekende wedstrijd van alle jongens resulteerde in een 0-0 gelijk spel.

Direct na deze wedstrijd moesten we door tegen DOVO F1. De jongens deden zeker hun best, maar helaas verloren we deze wedstrijd met 0-1.
Aangezien beide wedstrijden in de stromende regen plaatsvonden werden de sportkleren in de pauze snel in de droger gedaan.
Na de pauze was het programma gelijk aan voor de pauze. Nottingham Forest werd verslagen met 3-1. Van DOVO werd met 0-2 verloren.

Het was een leuke dag waarbij de F1 echt prima heeft gespeeld, helaas niet altijd met winst tot gevolg. Nadat alle wedstrijden van het toernooi bij elkaar waren opgeteld was Nottingham Forest de winnaar van het toernooi. 
 
Een keer gelijk en een keer winst tegen Nottingham Forest die twee keer ruim van DOVO won, waar wij dan weer van verloren. Het blijft een onvoorspelbaar spel !