F3-spits Van de Bovenkamp kiest voor Vitesse

24 mei 2016
Timo van de Bovenkamp (8) gaat G.V.V.V. na één seizoen verlaten voor Vitesse.
 
Timo speelt momenteel in de F3 van G.V.V.V. en wist zich vanaf november 2015 in de belangstelling te spelen van diverse BVO’s. Na NEC volgenden al snel PSV, Vitesse en FC Utrecht.
 
Bij alle clubs heeft Timo een succesvolle stage doorlopen (alle clubs hebben aangegeven Timo graag in de O9 te willen hebben). Er moest nu echter een beslissing worden genomen m.b.t. volgend seizoen.
 
De uiteindelijke keuze is hierbij gevallen op Vitesse. De combinatie Sport en School heeft hierin de uiteindelijke doorslag gegeven. Daarnaast heeft Vitesse de hoogste certificering van de KNVB als het gaat om de jeugdopleiding. Extra bijkomstigheid is de prachtige trainingsaccommodatie “Papendal” op slechts 20 minuten van Veenendaal.
 
Als ouders waren wij eerst van mening dat Timo nog wel erg jong is om al naar een profclub te gaan. Nu we een half jaar verder zijn merken we toch dat het echt iets is wat Timo zelf heel graag wil en dat hij de uitdaging ook nodig heeft. Je ziet nu in de O9 bij Vitesse dat de spelers aan elkaar gewaagd zijn, waardoor er weer een gezonde spanning ontstaat, en de persoonlijke prestaties verder omhoog gaan.
 
 
Timo en wij als ouders willen G.V.V.V. bedanken voor de fantastische begeleiding de afgelopen seizoenen. In het bijzonder dank aan Henk Kaasjager (Jong Blauw) voor de individuele trainingen die Timo mocht krijgen in zijn begin periode. Vervolgens Arie Willemsen en Choukri Essalami voor de fantastische trainingen en begeleiding. Daarnaast Cees Janssen voor de ondersteuning en aanwezigheid tijdens trainingen bij diverse BVO’s.
 
En last but not least de teammaatjes van G.V.V.V. F3. Wat hebben we een lol en succes gehad (Kampioen najaarscompetitie en 2e in het voorjaar en kwartfinale beker).
 
Timo heeft aangegeven komend seizoen graag nog een “extra” training bij G.V.V.V. te willen blijven volgen met zijn teammaatjes. Dit om binding te houden met G.V.V.V. en zijn teammaatjes.
 
Op dit moment is het hiervoor nog wachten op toestemming van Vitesse.
Nogmaals iedereen binnen G.V.V.V. dank voor de afgelopen jaren en heel veel “sportief” succes allemaal!
 
Timo en ouders