F4 de beste op toernooi in Elst

29 mei 2016
Het laatste toernooi, de laatste wedstrijden van ons elftal 2015-2016. Het eerste half jaar was de meest productieve periode, grote ontwikkelingen van de jongens. Een tweede plek op de ranglijst het 2e seizoen was duidelijk moeilijker, een klasse hoger. Vorige week het toernooi bij onszelf wat niet helemaal vlekkeloos verliep maar...
 
Vandaag waren we in topspirit. Direct bij de eerste wedstrijd gingen we op de aanval wat al direct leiden op een uitbraak van Stan en de goal maar net miste. De toon was gezet! Uiteindelijk draaide Stan zijn 9e hoekschop van dit seizoen erin. De 2e wedstrijd verliep moeilijker, Stan scoorde de 1e er weer in maar kregen door een foutje een treffer tegen. Gelijke stand, 3e wedstrijd weer Stan en daarna heel veel kansen bij onze aanvallers. Hij wilde er gewoon niet in! Toch de overwinning.
 
 
De 4e wedstrijd kwamen de andere aanvallers los, Dylan, Corijn en Bryan scoorde alle drie. De verdediging van werd steeds sterker en het plezier werd als maar meer. Dat was de 3e overwinning en dan nog de laatste pot, blijven pushen en achterdocht was de opdracht. Corijn en Dylan zorgde voor de goals, de verdedigers Mike,Hugo en Rayan hielden de deur goed dicht. De balken die toch door kwamen werden door topkeeper Rowen weggewerkt of klem gepakt Deze overwinning zorgde voor poule winnaar, we moesten nu nog een wedstrijd spelen voor de 1e of 2e plaats van beide poules. Dat was tegen onze eigen F5
 
Onze kanjers werden mie maar nog 1x opladen voor de wedstrijd. De spanning speelde mee en de eerste 10 minuten lukte 't gewoon niet wat leiden tot een achterstand van 0-2, toen kwamen we los en zorgde we voor de 2-2.
 
Penalty's, 3 per ploeg. Mike, Dylan en Stan waren de mannen die het moesten gaan doen en natuurlijk Rowen. De jongens bezweken onder de druk en misten. 
 
Kampioen van alle F-elftallen van deze middag.
 
Dat is een mooi, geweldig slot van dit seizoen.
 
Trots op mijn kanjers.
Coach René