F9 is het team van de week

21 april 2016

Naast de pupil van de week heeft G.V.V.V. 1 bij haar thuiswedstrijden ook altijd een team van de week die de matadors begeleiden bij de opkomst op het veld. De pupil krijgt altijd de ruimte op deze website om zich aan u voor te stellen, terwijl het team het moet doen met een kleine vermelding in het wedstrijdinfo en natuurlijk het omroepen als ze het veld betreden en verlaten.
De leider van de F9, Florian Bosman en de ouders van de spelertjes, hebben zich deze keer aardig uitgesloofd om ‘hun’ team in de picture te zetten, maar helaas is de ruimte in het wedstrijdinfo veel te beperkt om dit alles op te nemen.
Maar om het werk van Florian en de overige ouders nu niet van nul en generlei waarde te laten zijn, geven wij als webredactie dit team heel graag de gelegenheid om zich even aan u voorstellen, wat hieronder dus zal gaan gebeuren.
Bij voorbaat wensen wij de F9 heel veel plezier bij de wedstrijd G.V.V.V. – FC Lisse.

 

Spelers van F9:

Naam:

Omschrijving:

Gio Antic

Gio is een speler die fanatiek is, heel veel van voetballen houdt. Zijn favoriete speler is Lionel Messi en zijn favoriete clubs zijn FC Barcelona en Ajax. Hij geeft al wel zelf aan dat hij goed moet slapen, eten en trainen om nog sterker te worden, zodat hij ook van de grote jongens kan winnen.

Zakaria Bitich

Zakaria is helemaal gek van voetbal. Zelfs in de woonkamer is hij bezig met een bal, met behoorlijk wat irritaties van het thuisfront. Haha... Zakaria kijkt graag naar zijn grote idool Anwar el Ghazi, tevens ook aangetrouwd familielid. Hij wil graag net zo goed of zelfs beter worden. Volgens zijn vader moet hij dan wel hard zijn best blijven doen en ook links van hem kijken als er een mannetje vrij staat voor de doel om zo…. een grote kans te verzilveren. 

Tygo Bosman

Tygo is 5 jaar oud en lid van G.V.V.V. vanaf zijn geboortedag. Eerst heeft hij gevoetbald bij Jong Blauw en nu in de F9. Hij doet dit met heel veel plezier! Naast natuurlijk G.V.V.V. is Tygo fan van Ajax, met name Davy Klaassen vindt hij erg goed. Tygo kijkt graag naar voetbalwedstrijden op tv met zijn vader en naast voetbal houdt hij het meest van buiten spelen met zijn vriendjes.

Sebastiaan Bottinga

Sebastiaan is van jongs af aan al dol op voetballen, komt absoluut niet uit een voetbalfamilie maar zijn familie doet hun best! Sinds 1 jaar is hij lid van G.V.V.V., omdat we blauw zo’n mooie kleur vinden… en hij is 6 jaar oud. Hij is trots op zijn ene gemaakte doelpunt in de allereerste wedstrijd en ook erg blij met elke raak geschoten penalty na de wedstrijd. Hij speelt graag op het middenveld en geeft regelmatig een goede voorzet. Hij voelt zich echt een teamspeler en is trots op de F9

Jaylen Chu

Jaylen is in september 2015 begonnen bij Jong Blauw. Sinds hij twee was wilde hij al voetballen. Niets in huis was veilig, waardoor lampen vervangen een gewoonte werd in huis. Zijn favoriete club is FC Barcelona. Messi en Iniesta zijn zijn grote helden. Jaylen vindt G.V.V.V een super leuke club, omdat hij zijn elftal super leuk vindt en de teamleiders. Wedstrijden spelen vindt hij het mooiste en hij wil graag spits worden. G.V.V.V. is voor Jaylen de allerbeste club van Nederland.

Ruben Dasberg

Ruben is vaste kracht van de F9 van G.V.V.V. en is inzetbaar op verschillende posities in de as. Hij heeft het erg naar zijn zin bij G.V.V.V. en staat zijn mannetje in het veld. Een tegenstander komt niet zomaar langs Ruben en hij veroverd graag de bal voor zijn team.

Maurits Dijkers

Maurits is 7 jaar en speelt sinds zijn 4e in de jeugd bij G.V.V.V., eerst een aantal jaren bij Jong Blauw en nu in de F9. Maurits is (nu al) een echte verdediger en is fan van Barcelona. 

Rik Scholten

Rik is een spontane jongen van 6 jaar oud en hij gaat elke zaterdag met z’n vader naar G.V.V.V. om zelf in de F9 te spelen en daarna bij het 3de of bij het eerste te gaan kijken! Rik is gek op voetballen en keepen, wat hij het leukste vind weet hij nog niet. Voor de rest vind Rik buiten spelen, met de DS spelen, zwemmen en bij de wok in Elst eten heel leuk! Het is een hele vrolijke enthousiaste jongen!

Bram Septer

Bram is een super fanatiek voetballertje. Zowel voor de TV als op straat. Hij is supporter van G.V.V.V., AJAX en Vitesse. Zijn favoriete spelers zijn Ronaldo en Milik.

Sven Vivie

Sven is 7 jaar en houdt ontzettend van voetballen, buitenspelen en zwemmen. Sinds hij bij de F9 zit word hij steeds fanatieker, en traint hij met vriendjes en papa op het voetbalveldje in de straat. Hij is een grote fan van FC Barcelona, en is dan ook erg bang dat zijn nieuwe Barcelona voetbal beschadigd als hij er buiten mee voetbalt. Hij heeft het ontzettend naar zijn zin in dit team met de rest van de jongens en hoopt dat ze nog een paar wedstrijden gaan winnen.


Met vriendelijk blauwe groet,
Florian Bosman.