Gezocht: Coördinator woensdagmiddag

28 december 2015
Gezocht per direct:
 
Coördinator jeugdopleiding G.V.V.V. woensdagmiddag
 
Voetbalvereniging G.V.V.V. is per direct op zoek naar een coördinator voor de woensdagmiddag. De coördinator zorgt voor de organisatie van de woensdagmiddagtrainingen die gegeven worden door studenten van het CIOS te Arnhem. Doel is om te zorgen dat de kinderen met plezier deelnemen aan de trainingen en een hoog niveau van trainingen waarbij de trainers (studenten) begeleid worden.  Binnen het opleidingsplan worden de trainingen door de studenten samengesteld en beoordeeld en getoetst door de coördinator. Samen met een team van vrijwilligers zorgt de coördinator voor een strakke voetbalorganisatie met volop uitdagingen voor spelers en trainers.
 
Als coördinator werk je nauw samen binnen de afdeling voetbaltechnische zaken van G.V.V.V. en stem je zaken af met het hoofd voetbaltechnische zaken pupillen, welke regelmatig op de woensdagmiddagen aanwezig zal zijn. Je wordt vanaf 13.45 uur verwacht aanwezig te zijn. De trainingen starten om 14.30 (F pupillen), 15.45 (E pupillen). Om 17.00 uur start een aantal studenten ook nog met de trainingen aan een aantal D- en C-teams .
 
De trainingen lopen van september tot en met mei met uitzondering van de schoolvakanties (tenzij anders aangegeven). Doordat de huidige coördinator een vaste baan heeft gevonden zijn we per direct op zoek naar een vervanger. De voorkeur gaat uit naar iemand die deze functie voor een langere periode op zich wil nemen.
 
Gevraagd wordt:
  • Voetbaltechnische ervaring/opleiding;
  • Iemand die communicatief is naar zowel spelertjes, studenten als ouders;
  • Talent om een organisatie neer te zetten;
  • Passie voor voetbal;
  • Betrokkenheid.
 
Kandidaten kunnen zowel (bijna) een sportopleiding hebben afgerond of een staat van dienst als trainer hebben en tijd beschikbaar op de woensdagmiddag . Vind je het leuk om actief betrokken te worden bij de jeugdopleiding binnen topklasser G.V.V.V.? Neem dan contact op met jeugdvoorzitter Rene van Maasakkers, rene.vanmaasakkers@xmsnet.nl, 06-45002507 . 
 
Als u geschikte kandidaten kent, kan u deze namen met contactgegevens ook doorgeven.