Hoogendijk werkt elftal vrouwen in het zweet

30 september 2015
Een elftal vrouwen heeft woensdagavond een wel heel bijzonder training gehad. Onder leiding van niemand minder dan Ajax Vrouwen-speelster Anouk Hoogendijk werden de meiden in het zweet gewerkt.
 
Ze waren misschien wat sneller moe dan normaal, maar genoten hadden ze. De elf dames van de MA1 konden hun geluk niet op toen ze na afloop van een intensieve training een Telegraaf-tas kregen met allerlei spullen, zoals Hoogendijks boek Balverliefd. 
 
De uitreiking van de tassen was één van de hoogtepunten voor vooral Amber Kuiper (18), die via haar moeder Helma een trainingsclinic van de speelster van Ajax en het Nederlands vrouwenelftal won.
 
Hoogendijk genoot tijdens de trainingsclinic bij G.V.V.V.
 
Hoogendijk arriveerde rond half zes op de blauwe zijde van sportpark Panhuis, waar ze na een korte introductie in het businesshome van Vallei en Rijn de dames flink in het zweet liet werken. De Ajax-speelster hamerde vooral op de mentaliteit van de vrouwen en stond tussendoor Telesport - dat morgen aandacht schenkt aan de clinic bij G.V.V.V. – te woord.
 
Hoogendijk zegde toe dat ze bij een eventueel kampioenschap van de MA1/Vrouwen 1 nog even langskomt. De foto’s van de clinic van Hoogendijk zijn hier te vinden.
 
Tekst en fotografie: Jeroen van Barneveld