Nieuwe tenues voor G.V.V.V. F2

28 september 2015

Afgelopen zaterdag ontving het G.V.V.V. F2 team uit handen van Robin en Caroline Meijer, namens Pakketdienst Romedo, hun nieuwe G.V.V.V. tenue. Robin en Caroline zijn de ouders van onze teamgenoot Thijmen.
 

Pakketdienst Romedo is begonnen op 1 Juni 2004 en bestaat dus inmiddels ruim 11 jaar.
Romedo is een VOF (met 1 personeelslid) en werkt voor verschillende opdrachtgevers, waaronder DPD Nederland B.V. De pakketten worden vanuit het DPD depot in Veenendaal weggereden en de afgehaalde pakketten worden daar ook weer ingeleverd.
Robin Meijer brengt/haalt de pakketten bij de klanten en beantwoordt eventuele vragen die de klanten hebben. Carolien Meijer verzorgt de administratie en de facturatie.
 

Mede dankzij de sponsoring van Pakketdienst Romedo voor de tenues, BDO Accountants voor de trainingspakken en Quiris Adviesdienst voor de tassen, loopt G.V.V.V. F2 er dit seizoen weer helemaal tiptop bij.
 

Langs deze weg willen wij als team en begeleiding Pakketdienst Romedo heel hartelijk danken voor deze mooie geste en gaan we proberen net zulke prestaties neer te zetten op het voetbalveld, zoals Romedo dit doet in het bedrijfsleven.

Gert van de Haar (trainer/leider)

 

Achterste rij v.l.n.r.: Carolien en Robin Meijer (sponsors)
Middelste rij v.l.n.r.: Thijmen Meijer, Raoul Buijk, Bryan van de Loosdrecht, Sander Koops, Sjoerd van de Lagemaat en Lucas van der Salm
Zittend v.l.n.r.: Luuk van de Haar, Omar Uka en Jafeth Zwart