PanhuisToernooi 2016

10 juni 2016
Op zaterdag 18 juni vindt op de velden van DOVO en G.V.V.V. het Panhuistoernooi plaats. Dit toernooi wordt voor de derde maal georganiseerd.

Het toernooi waarbij v.v. DOVO en G.V.V.V. de samenwerking hebben gezocht om er een mooi toernooi neer te zetten. En dat is gelukt met 8 deelnemende teams van verschillende A1 selecties voor het seizoen 2016/2017.
Normaal gesproken zijn op dit toernooi ook 8 C1 en 8 B1 selecties aanwezig. Maar door de vernieuwing van 2 kunstgrasvelden zowel bij DOVO als G.V.V.V. is dit helaas niet mogelijk. Deze B1 en C1 zullen een toernooi afwerken bij Bennekom. Ondanks dat zal er dit jaar weer een mooi Panhuistoernooi voor verschillende A1 selecties zijn. De meeste deelnemers voetbalden dit seizoen, of gaan volgend seizoen op (landelijk) divisie niveau voetballen, dit betekent dus dat het een toernooi van hoogstaand niveau wordt.

Uiteraard hopen wij als organisatie dat het een dag wordt met veel respect voor elkaar. Natuurlijk wilt iedereen winnen maar dat mag niet ten koste gaan van het speel plezier.
Dit geldt voor zowel spelers als voor ouders langs de lijn. Zo kunnen wij er met z’n allen een mooie en sportieve dag van maken.

Het doen slagen van dit toernooi kan niet zonder onze vrijwilligers die zich weer met hart en ziel inzetten. We danken iedereen die aan het toernooi een steentje bijdraagt.
 
Met sportieve groet,
De organisatie van G.V.V.V. en v.v. DOVO

 
Klik hier voor het programmaboekje van het A1 toernooi op het sportpark Panhuis in Veenendaal
Klik hier voor het speelschema van het B1 en C1 toernooi bij vv Bennekom.