Teamindelingen seizoen 2016/17

4 juni 2016
Via de website van G.V.V.V. worden de nieuwe teamindelingen voor het nieuwe seizoen 2016 – 2017 bekendgemaakt. Deze zijn op de teampagina’s en op social media terug te vinden.
 
Nieuw voor volgend seizoen is dat de KNVB besloten heeft om aan te sluiten bij de internationale benamingen van jeugdteams op basis van leeftijdsklassen. Zo wordt de oude C1 nu JO15-1 genoemd. Dit zal voor iedereen wennen zijn, maar zal ook weer zijn voordelen hebben. 
 
Hoe worden de teamindelingen gemaakt? 
De verantwoordelijke mensen voor de voetbaltechnische zaken binnen de jeugd van G.V.V.V. volgen gedurende het gehele seizoen de prestaties van de spelers. Daarbij wordt overleg gevoerd met de trainers van de teams en bij de hogere teams ook met de leiders. Uiteindelijk neemt het jeugdbestuur de beslissing over de indeling van de teams. Het heeft dan ook geen zin om dit bij de leiders of trainers na te vragen, omdat zij niet de nieuwe teamindelingen maken.
 
 
Bij de indelingen probeert het jeugdbestuur zoveel mogelijk rekening te houden met alle wensen. Bij de selectieteams wordt nadrukkelijk gekeken naar de kwaliteiten van de spelers en bij de onderliggende teams ook naar de evenwichtige samenstelling van de selecties.
 
De KNVB liet donderdag aan G.V.V.V. weten dat enkele teams slechts in drie klassen ingepland konden worden. G.V.V.V. heeft daarom besloten om de leeftijdscategorieën 'Onder-12' en 'Onder-10' niet te gebruiken in de jeugdopleiding.
 
Vrijwilliger
Wij rekenen erop dat we net als dit jaar weer een beroep kunnen doen op alle ouders om als vrijwilliger mee te helpen. U kunt zich hiervoor aanmelden via de website of via het jeugdbestuur.
 
Wij wensen iedereen alvast een sportieve vakantie toe, zodat iedereen straks weer uitgerust en met vol goede moed aan het nieuwe seizoen kan beginnen. De nieuwe trainingstijden zullen te zijner tijd via de website van G.V.V.V. bekend gemaakt worden.
 
Het jeugdbestuur
 
 
De teamindelingen voor het seizoen 2016/17 zijn hieronder te vinden, door op het PDF-icoontje te klikken.
 

OMSCHRIJVING

 

Teamindelingen 2016/17