WSV prolongeert titel op E1-toernooi

4 juni 2016
De E1-pupillen van WSV hebben voor de tweede keer op rij het E1-pupillentoernooi bij G.V.V.V. gewonnen. De formatie uit Apeldoorn was in de finale DVS’33 met 2-1 te sterk.
 
Het kwik steeg wel boven de 25 graden, maar dat beletten de spelers op de 22ste editie van het E1-pupillentoernooi niet om alles opzij te zetten voor de felbegeerde wisselbeker. Natuurlijk, kinderen zochten tijdens de pauzes verkoeling bij limonademan Gerard Willemse, maar er dropen vele zweetdruppels van de gezichten af.
 
WSV wist misschien wel het beste met de warmte om te gaan. Maar belangrijker: de spelerskwaliteiten van de Apeldoorners gaven de doorslag. Technisch vaardig zijn de spelers van de zwart-witten. En met een vleugje fysieke kracht waren ze tamelijk eenvoudig de baas over het veld.
 
 
WSV had het nog wel lastig in de Veluws getinte finale. Regiogenoot DVS’33 kwam terug tot 1-1, nadat de Apeldoornse equipe door een hard afstandsschot al snel de leiding nam. WSV had echter direct een antwoord in huis, maakte de 2-1 en legde daardoor voor de tweede keer op rij beslag op de wisselbeker.