AZSV winnaar van Gerard Willemse JO11-1 pupillen toernooi

27 mei 2017

Vorige week zaterdag werd er bij G.V.V.V. het Gerard Willemse JO11-1 pupillen toernooi gehouden.
16 teams uit geheel Nederland, waaronder Utrecht, Apeldoorn, Nunspeet, Dieren, Deventer, Aalten etc. kwamen naar het sportpark Panhuis in Veenendaal om te strijden voor de bokaal, die is vernoemd naar de voormalig jeugdtrainer en terreinmeester Gerard Willemse.
De 82-jarige Willemse die als groot liefhebber van jeugdvoetbal natuurlijk acte de presence gaf kon het niet laten, voordat hij de prijzen mocht uitreiken, ook nog weer even de nodige hand en spandiensten te verrichten.  


Gerard 'Limonademan' Willemse.


Met alleen een klein buitje tussen de middag was het voor de rest meer dan prima voetbalweer en verliep het toernooi geheel volgens planning.

Na flink wat poulewedstrijden kwamen uiteindelijk vier teams bovendrijven die de finale en de strijd om de derde en vierde plaats zouden gaan beslissen.
De finale tussen AWC (Wijchen) en AZSV (Aalten), die in een leuke en spannende wedstrijd opleverde, eindigde uiteindelijk in een 3-2 winst voor AZSV.


De aanvoerder van AZSV JO11-1 ontvangt de hoofdprijs uit handen van de naamgever van het toernooi. Hans van Eijk van de toernooicommissie staat al klaar om ook de wisselbeker door te schuiven. 

De ‘bronzen medaille’ ging naar Nunspeet door een 4-1 winst op DHSC uit onze provincie hoofdstad.
Onze eigen JO11-1 eindigde met een 8ste plaats precies in het midden.

De toernooicommissie dankt alle deelnemende teams en hoopt dat zij net als hen, terugkijken op een geslaagd toernooi, die volgend jaar ongetwijfeld een nieuwe editie zal gaan beleven.


De terechte euforie van de jeugdige Aaltense voetballers.