G.V.V.V. C1 seizoen 2015-2016 gehuldigd op gemeentehuis

22 augustus 2016
Het is alweer een paar maanden geleden dat de C1 zich kampioen mocht kronen van de 3e Divisie in de laatste competitiewedstrijd tegen IJsselmeervogels C1. De 0-4 overwinning was een mooie kers op de taart op een zonnig en warm Sportpark De Westmaat. We hebben daar uitvoerig verslag van gedaan met een mooi fotoalbum hier op de website van G.V.V.V.
 
Aangezien de resultaten vooral te danken waren aan het feit dat er altijd een hecht team in het veld stond, ook al ging het af en toe iets minder makkelijk, is het elftal voorgedragen voor een huldiging op het stadhuis. Wethouder Frits Beckerman werd overtuigd van het belang van de prestatie en wilde de C1 wel extra in het zonnetje zetten en belonen met de Sport Oorkonde van de gemeente Veenendaal.
 
Na ontvangst met een kopje koffie voor de staf en aanwezige ouders, tevens trouwe supporters van de jongens, en fris voor de voetballers zelf, maakte de wethouder er een leuke toespraak van. Hij betrok een aantal spelers rechtstreeks in zijn verhaal, door ze als vertegenwoordigers van achter- en voorhoede naar voren te roepen. Saverio Zondag, Joran Hardeman, Justin Spies en Luca Auteri zaten een beetje onwennig op een stoel, maar er werd weer benadrukt, en terecht, dat het hier om een uitzonderlijke teamprestatie ging.
 
Kevin de Quay en Dennis van Meegdenburg mochten ook een aantal vragen beantwoorden en aan het (helaas niet geheel voltallig) aanwezige kampioenselftal een bloemetje overhandigen.
 
De oorkonde in vol ornaat

De prachtig ingelijste oorkonde werd door Frits Beckerman aan Justin, in zijn hoedanigheid van aanvoerder, overhandigd. De trots was duidelijk te bespeuren bij alle aanwezigen. Beneden op de binnentrap van het gemeentehuis werden een aantal foto’s geschoten, van het elftal met trainers en leider Arco van Hunnik en vervolgens met alle ouders erbij.
 
 
De huldigingsfoto in de hal van het Gemeentehuis
 
Het was een hele leuke huldiging met veel humor, enthousiasme en trots. Een mooie en speciale  toevoeging aan al de eerdere festiviteiten. We hopen natuurlijk op een vervolg…
 
 
Tekst en foto's: Nadia Auteri-Berton