G.V.V.V. en DOVO organiseren Friendshipcup

14 april 2017

Sportpark Panhuis staat vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) de hele dag in het teken van de eerste editie van de Steve Billinghurst Friendshipcup, een internationaal jeugd toernooi georganiseerd door G.V.V.V. en DOVO.

 

Al meer dan tien jaar komt de bekende Engelse voetbalclub Nottingham Forest in het Paasweekend met enkele jeugdteams op bezoek in Veenendaal. Wat begon met wat onderlinge wedstrijdjes voor onze Engelse gasten bij DOVO en G.V.V.V., is sinds dit jaar uitgegroeid tot een groot internationaal jeugdtoernooi. Dit alles mede dankzij de hulp die onze fantastische hoofdsponsor HatchTech voor meerdere jaren toegezegd heeft.

 

De naam Friendshipcup is ontstaan uit de goede vriendschappelijke band die is ontstaan tussen Nottingham Forest, G.V.V.V. en DOVO. Het toernooi is sinds vorig jaar vernoemd naar Steve Billinghurst van Nottingham Forest. Hij heeft zich bijna 20 jaar ingezet om de jeugd mooie internationale ervaringen en vriendschappen te bieden door voetbal. Deze gedachte wordt door de organisatie ook zo goed mogelijk uitgedragen op het toernooi.

 

Football is about friendship!

 

Het deelnemersveld bestaat deze editie uit meer dan vijftig jeugdteams van Nottingham Forest, KSC Lokeren, Vitesse, FC Utrecht, Ipswich Town FC, 1. FC Union Berlin, SV Zulte Waregem, De Graafschap, Waasland-Beveren, SC Rot-Weiβ Essen, Barcelona Soccer Schools, SC Cambuur, Brabant United, Lommel United, SC Fortuna Köln, De Foresters, Wooter Academy, G.V.V.V. en DOVO.

 

De feestelijke opening is om 09:30 uur op het hoofdveld van DOVO. Het toernooi zal rond 17:00 uur eindigen met een grote prijsuitreiking op het hoofdveld van G.V.V.V. Het toernooi is gratis te bezoeken!

 

Meer informatie over dit toernooi kunt u vinden op de website van dit toernooi, via www.friendshipcup.nl. Het toernooi is ook op Facebook, Twitter en Instagram te volgen.