JO11-7 in het nieuw gestoken

18 mei 2017
De spelers van de JO11-7 zijn onlangs in het nieuw gestoken door Ilcken Machinefabriek. 
 
Vorige week werd de nieuwe sponsor in het zonnetje gezet door de spelers en trainers van het pupillenteam. Bovendien werden ze ook nog op de gevoelige plaat vastgelegd.
 
De JO11-7.
 
Ilcken Machinefabriek B.V.
Ilcken Machinefabriek B.V. is begin jaren zestig opgericht en van een eenmanszaak uitgegroeid tot een gerenommeerde machinefabriek in Veenendaal. Mede dankzij de uitstekende kwaliteit waar Ilcken voor staat, heeft het bedrijf in de loop der tijd een goede naam weten te vestigen binnen veel ondernemingen in Nederland, maar ook in België, Denemarken, Duitsland en Zweden.
 
Ilcken vervaardigd in opdracht van haar klanten producten uit metaal en kunststof met behulp van CNC-gestuurde machines. Dit betreft een productie van enkel stuks tot kleine series draai- en freesonderdelen, bestemd voor nieuw te bouwen machines en allerlei soorten productiemiddelen van haar klanten. Ilcken slijpt ook lagers. Hierbij moet u denken aan spelingslijpen, N-groeven slijpen, N1-groeven slijpen, en wij stellen ook lagers samen met behulp van een CNC 3D meetmachine.