JO17-1 in het nieuw gestoken

30 september 2016
Spelers en staf van de JO17-1 zijn dit seizoen voorzien van nieuwe voetbalkleding en tassen om nog beter voor de dag te komen op de competitiewedstrijden, die dit jaar worden afgewerkt in de Hoofdklasse B. 
Een aantal sponsoren heeft de “aankleding” van het team mogelijk gemaakt en was aanwezig bij een fotosessie met de jongens, waarin hun nieuwe polo’s en trainingspakken werden gepresenteerd.
 
Hoofdsponsor Makso, al meer dan 25 jaar actief in de assemblage van printplaten,  heeft het complete “Blauwe” thuistenue, de trainingspakken, polo’s en de bijbehorende tassen verzorgd. Betsie Bovenschen van de gulle sponsor was aanwezig om het resultaat met eigen ogen te zien. Het thuis tenue komt helemaal tot zijn recht op de recent geplaatste teamfoto, kijk hiervoor op de teampagina.
 
De polo's worden geshowd met de sponsors: vlnr. Betsie Bovenschen voor Makso, Arco neemt 
de honeurs waar voor Roef van Beijnum, Jaap van Hunnik voor de Van Hunnikgroep verantwoordelijk
voor het regelen en drukken van alle items.


Robé BV en G.E. van Dam, grond- en sloopwerken bv, zijn een begrip in Veenendaal en omstreken als het gaat om uitvoering van sloop-, grond,  riool- en bestratingswerkzaamheden. Deze namen prijken op de inloopshirts en de witte uitshirts. Directeur Roef van Beijnum heeft het team al in actie kunnen zien met beide shirts.
 
Johan Hardeman, namens H. Hardeman BV, zal zorgen dat het hele team voorzien zal worden van warme winterjassen. Dat hier nog geen foto van gemaakt is, is niet verwonderlijk gezien de niet al te “winterse” temperaturen van de afgelopen periode……
 
De trainingshesjes waren aan vervanging toe en zullen worden aangeschaft door Iron Logic IT Services, onder andere gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren, beheren en migreren van Microsoft Server Oplossingen. 
 
Tot slot hebben Arco (Van Hunnik meesterschilders.nl) en Jaap (Van Hunnik Reclame) zich ingezet om alle benodigde spullen te regelen en te voorzien van de betreffende logo’s.
 

De spelers en staf willen hierbij alle sponsoren hartelijk bedanken voor hun bijdrage. Zij zullen hun uiterste best doen om de huidige koppositie in de competitie te behouden en het doelsaldo verder op te krikken!
 


Betsie Bovenschen van hoofdsponsor Makso,
wordt bedankt met een bloemetje en een 
door het team gesigneerde voetbal.

 

Tekst en foto's: Nadia Auteri-Berton