JOC Slotfeest 2017 weer groot succes

12 juni 2017

Op vrijdag 10 juni 2017 was het weer zover, om 17.00 uur stonden er veel kinderen in de rij om zich aan te melden voor het slotfeest. Na de aanmelding werden de slaapplaatsen gereed gemaakt. Bijna alle kleedkamers, bestuurskamers en ontvangstruimte waren gevuld met luchtbedden, slaapzakken, tassen e.d.
 

Na het eten werd om 18.45 uur de groepsfoto gemaakt. En een half uurtje werden de teams samengesteld door de heren van de voetbalacademie, alle teams waren mix van alle deelnemende jeugd. De hele avond waren de kinderen enthousiast met elkaar aan het voetballen met als afsluiting de prijsuitreiking.


Een drukte van belang bij het toernooi op vrijdagavond.
 

Na het toernooi was het dan tijd voor de dropping. Op volgorde van leeftijd  Jong blauw eerst, en O-13 als laatste, vond de dropping plaats tussen tien uur en half één, met als toetje een ijsje bij de Burger King die speciaal voor G.V.V.V. haar openingstijden had verruimd. tot de laatste groep dik na middernacht, binnen was gekomen.


Na de dropping zijn bijna alle kinderen naar hun slaapplaats gegaan. Sommigen gingen thuis slapen en de rest probeerde bij G.V.V.V. de nachtrust op te pakken. De allerkleinsten hebben heerlijk geslapen. Bij de O-11- en O-13 pupillen zijn de laatsten pas rond kwart over vier in slaap gevallen, want er viel natuurlijk veel na te bespreken en te keten.


Lekker ijsje tijdens de dropping bij de Burger King.
 

Midden in de nacht vonden de verdere voorbereidingen plaats, waaronder het klaar maken van het ontbijt en het plaatsen van de spelattributen op de velden 1 en 2.
 

Zaterdagochtend werden de kinderen allemaal gewekt  en kon het zaterdagprogramma beginnen.

Na het ontbijt begon om negen uur het (spel)programma. Er stonden veel attributen op het veld, waaronder  levend sjoelen, slingerbad, buikschuifbaan, dartspel, kleefwand, voetballeeuw, megaklim, snelheidsdoel, bubblevoetbal, broeken en rokjesvoetbal en de pannakooi.

Iedereen had een programma en ging zo alle spellen af.


Levend sjoelen.

Megaklim.

Rokjesvoetbal.

 

We hadden prachtig weer en iedereen genoot met volle teugen. Tegen twaalven was het tijd voor de lunch. De broodjes hamburger werden door de meesten met open armen ontvangen en er werd heerlijk van gesmuld.

Na de lunch was het tijd voor het middagprogramma, en tussendoor kon er ook nog een suikerspin en popcorn naar binnen worden gewerkt, want spelen kost nu eenmaal veel energie. Na het spelprogramma vond de prijsuitreiking plaats voor degene die eerste waren geworden in hun team.

Wij van de JOC willen alle 150 kinderen bedanken voor hun aanwezigheid. Zonder jullie hoeven we geen slotfeest te organiseren. Daarnaast willen we ook de vrijwilligers waaronder de voetbalacademie, fotografen enz.  bedanken die ons geholpen hebben om van dit slotfeest weer een succes te maken.

Wij hopen volgend jaar weer zo’n leuk feest te kunnen organiseren.

Wij hebben veel foto’s laten nemen en deze op onze facebook pagina geplaatst: JOC Veenendaal https://www.facebook.com/gvvvjoc

Met een blauwe groet,
De J.O.C. Rob, Jeanet, Renate, Brenda, Marco, Evelien, Berry en Freddy