Meisjes MO13-1 door sponsor in nieuwe outfit gestoken

24 september 2016
Het talentvolle meisjes team van G.V.V.V. MO13-1 is sinds deze week in een prachtig nieuwe outfit te bewonderen op de velden. Nadat de meiden vorig seizoen al een trainingspak en een jas in ontvangst hadden mogen nemen zijn ze dit seizoen nog meer in de watten gelegd.
Vandaag traden de meiden voor het eerst aan in een compleet nieuw tenue (shirt/broekje en kousen). Niet alleen een complete set kleding maar ook een polo shirt voorzien van logo, kleur, sponsornaam en nummer hebben de meiden ter beschikking gekregen.

De jassen waren door het bedrijf Zwaan Calculatie en Advies B.V. geregeld. Nu wilde het schildersbedrijf Jaré uit Veenendaal, graag op de shirts en polo’s verschijnen. Naast schildersbedrijf Jaré was er nog een sponsor die meedeelde in de kosten maar deze wilde graag anoniem blijven.

De meiden van G.V.V.V. MO13-1 zijn dit seizoen nog ongeslagen in de beker en competitie op 1e klasse niveau. Ook vandaag weer een afgetekende overwinning van 6-0 op Sporting ’70 MO13-1 uit Utrecht.
 
 
Achterste rij vlnr: Lisa Koster, Danique Prins, Ilse Verwoert, Robin Gerritsen, Maritha de Heer
Middelste: Marco Wiedeman (trainer/coach) Michel Meijer (trainer/grensrechter), Femke Wiedeman, Nina de Jong, Renee Meijer, Medina Spies, Ivo Prins (trainer/coach)
Voorste: Nadine Blankenstijn, Sanne Zoetekouw, Eva Tijman, Romaissa Douna, Anouk Telle