Meisjesteam G.V.V.V. pakt voor de derde keer de titel

17 december 2016

Een unieke prestatie binnen het meidenvoetbal van de voetbalclub G.V.V.V. De talenten van de MO13-1 wisten afgelopen weekend de titel te pakken in de 1e klasse van West I.

Na eerdere titels in de MO11-1 en de MO9 was het nu weer feest. De kern van dit team is al 6 jaar samen en jongedames die er bij komen worden snel opgenomen in dit hechte team. Buiten het feit dat er een groot aantal talentvolle speelsters in de MO13-1 zitten is een belangrijk aspect van dit team de saamhorigheid. De wil om voor elkaar ‘door het vuur’ te gaan is erg groot.

Dit seizoen zijn de meiden te bewonderen in kleding gesponsord door schildersbedrijf Jaré uit Veenendaal. Deze sponsor heeft samen met een aantal supporters de meiden getrakteerd op een fantastisch kampioensfeestje in de kantine van G.V.V.V.


   

G.V.V.V. 1 presteert al een aantal jaar op het hoogste amateurpodium. Voor het vrouwenvoetbal is dit nog een kwestie van tijd. Deze lichting voetbalmeiden hebben de potentie om ook de vrouwen 1 van onze club naar een hoger niveau te gaan tillen.
De unieke prestatie van de MO13-1 werd nog eens benadrukt door de trainer van het 1ste elftal John de Wolf. Die sprak zijn bewondering uit en wilde volgaarne met dit kampioensteam op de foto. Natuurlijk werkte de meiden daar graag aan mee.

Komend voorjaarsseizoen mag G.V.V.V. MO13-1 haar opwachting gaan maken in de hoofdklasse, waar ze zeker zullen gaan meestrijden om de bovenste plekken, want deze blauwe jongedames zijn niet te stoppen en altijd hongerig naar doelpunten en de winst.

Marco Wiedeman,

Trainer/Coach