Nieuwe shirtsponsors meisjes MO11-1

13 november 2016
Hado Groentechniek en Boers Vastgoed- en Projectmanagement BV nieuwe shirtsponsor voor G.V.V.V. MO-11
 
Het succesvolle meisjesteam van G.V.V.V onder de 11 jaar (MO11-1), heeft met Boers Vastgoed en Projectmanagement BV en Hado Groentechniek uit Veenendaal een nieuwe shirtsponsor gevonden. 
 
De meiden van MO11-1 die vorig seizoen nog het kampioenschap vierden strijden ook dit seizoen om de koppositie in de eerste klasse. In de nieuwe shirts wonnen de meiden de wedstrijd tegen Desto vandaag maar liefst met 7-3.  In de bekercompetitie zijn de meiden zelfs nog ongeslagen. 
 
Boers Vastgoed- en Projectmanagement adviseert haar opdrachtgevers in uiteenlopende vastgoedvraagstukken, beheert uw vastgoed en is een creatieve ontwikkelaar van nieuwbouwprojecten. Hado Groen Techniek is gespecialiseerd in verkoop en reparatie van bos, tuin en parkmachines zowel voor de particulier als bedrijven in de vallei regio.
 
Wij wensen de meiden veel succes voor de rest van het seizoen en feliciteren de sponsors en de club met de succesvolle samenwerking. 

 
Achterste rij (van links naar rechts): Sponsor Ilona Boers, Jan Boers en sponsor Erica van Egdom (Hado groen techniek).
Middelste rij: Anna van Egdom, Julia van Kooten, Meike Boers, Bridget de Romph, Liesl van Twist en Myrthe van de Bovenkamp.
Voorste rij: Tessa Gerritsen, Jada van Manen, Amber Koppelaar en Julia Brosi.