Schrijf je nu in voor de Voetbal Academie!

20 augustus 2017
Je kan je nog altijd inschrijven voor de Voetbal Academie! In de vierde jaargang zijn ook keepers en spelers en speelsters tot en met 14 jaar welkom. (Inschrijven kan hier)
 
Bovendien zoekt de Voetbal Academie twee keer in het nieuwe seizoen een samenwerkingsverband met andere sportverenigingen in Veenendaal. Bij atletiekvereniging VAV krijgen deelnemers een training in balans, evenwicht en motoriek voorgeschoteld. De judoleraren van sportschool LaVita leren de kinderen in een andere training een val te breken, waardoor breuken voorkomen kunnen worden. Uiteraard blijft voetbal op de eerste plaats staan.
 
 
De organisatie van de Academie besloot eerder deze maand al een keeperstak op te zetten. Bij de zogeheten nieuwe Keepers Academie worden keepers van 6 tot en met 14 jaar, zowel jongens als meisjes, apart onder handen genomen door een drietal gediplomeerde keeperstrainers. Paul Verbaarschott, keeperstrainer bij derdeklasser Barneveld, heeft de leiding over de keeperstak.
 
Maximaal 72 deelnemers
Komend seizoen gaat de organisatie wederom voor een deelnemersveld van maximaal 72 kinderen. Voor spelers van 12 tot en met 14 jaar geldt een open inschrijving, bij een minimum aantal van tien spelers of speelsters zet de Voetbal Academie het licht op groen voor deze leeftijdscategorie. Spoor klasgenoten, vrienden en vriendinnen aan voor inschrijving!
 
 
Nieuwe materialen
Net als de afgelopen seizoenen bestaat het schema van de Voetbal Academie uit 2 blokken van 10 trainingen, verdeeld over 20 vrijdagavonden in september tot en met mei 2017. Een training duurt vijf kwartier, van 18.30 uur tot en met 19.45 uur. Het technisch jeugdteam gaat deze zomer nieuwe materialen aanschaffen om nog specifieker de kwaliteiten te verbeteren en het plezier verder aan te moedigen.  
 
Meer informatie over de Voetbal Academie is te vinden op de speciale pagina van de voetbalschool (waaronder het inschrijfgeld). Door te klikken op het logo van de Academie, rechtsboven op de clubwebsite, kom je ook uit bij deze pagina's.
 

Schrijf je hier in voor de G.V.V.V. Voetbal Academie!