Teamindelingen seizoen 2017/18 bekend

10 juni 2017
De teamindelingen voor het nieuwe seizoen heeft de jeugdopleiding van de club zojuist bekendgemaakt. Onderaan dit bericht vindt u in een document alle indelingen.
 
Nieuw voor volgend seizoen is dat de KNVB besloten heeft om bij de teams O9 en O8 te gaan voetballen  op een kwart veld en 6 tegen 6 . Meer informatie over deze nieuwe wedstrijdvormen is te vinden op de website van de knvb.nl  . 
 
De verantwoordelijke mensen voor voetbaltechnische zaken binnen de jeugd van G.V.V.V. volgen gedurende het gehele seizoen de prestaties van de spelers. Daarbij wordt overleg gevoerd met de trainers van de teams en bij de hogere teams ook met de leiders. Uiteindelijk neemt het jeugdbestuur de beslissing over de indeling van de teams.
 
Bij de indelingen probeert het jeugdbestuur zoveel mogelijk rekening te houden met alle wensen. Bij de selectieteams wordt nadrukkelijk gekeken naar de kwaliteiten van de spelers en bij de onderliggende teams ook naar de evenwichtige samenstelling van de teams.
 
Wij  rekenen er op dat we net als dit jaar weer een beroep kunnen doen op alle ouders om als vrijwilliger mee te helpen. U kan zich hiervoor aanmelden via de website of via het jeugdbestuur.
 
Wij wensen iedereen alvast een sportieve vakantie toe, zodat iedereen straks weer uitgerust en met vol goede moed aan het nieuwe seizoen kan beginnen.  De nieuwe trainingstijden zullen te zijner tijd op de website van G.V.V.V. te zien zijn.
 
OMSCHRIJVING  
Teamindelingen seizoen 2017/18