Arie Blankenspoor pupillentoernooi 2018

5 juni 2018
Afgelopen zaterdag 2 juni werd op de velden van G.V.V.V. het jaarlijkse Arie Blankenspoor pupillentoernooi gehouden. Vijf clubs streden om de bekers t.w. DOVO, DTS Ede, v.v. Bennekom, AZSV Aalten en natuurlijk gastheer G.V.V.V.
Vorig jaar was de wisselbeker een prooi voor Quick Boys, zij zijn zelfs veelvuldig winnaar van deze wisselbeker, maar door een familiedag op het eigen sportpark Zuid in Katwijk moesten ze deze editie helaas verstek laten gaan.
 
Een nieuw toegevoegd element dit jaar was de strijd om een heuse penaltybokaal, elk team moest daarvoor tien penalty’s nemen.
Vier jeugdkeepers van G.V.V.V. (Davey, Renzo, Timo en Lennard)  en vier assistenten (William, Bram, Yitse en Aaron) waren bereid gevonden om zoveel mogelijk strafschoppen tegen te houden. Er werd gestreden per poule en het team met de meeste benutte elfmetertrappen ontving een beker. 

 
Van de deelnemende clubs deden de teams JO8-1 t/m JO8-3 en JO9-1 t/m JO9-3 mee. Speeltijd 2x 10 minuten en 2 minuten rust op een kwartveld.
Vijf poules van vijf clubs, en één poule van vier clubs. In de poule van de JO9-1 ontbrak Bennekom, zij speelden afgelopen zaterdag namelijk de bekerfinale.
 
Ongeacht op welke plaats een team in de poule eindigde, voor alle deelnemende ploegen was er een beker beschikbaar. Daarnaast uiteraard nog de grote wisselbeker, die ging naar de vereniging die overall gezien de  meeste punten in de wacht had gesleept.

 
Uitslagen
 
Winnaars penaltybokaal per poule:
JO9-1 = DOVO
JO9-2 = Bennekom
JO9-3 = GVVV
 
JO8-1 = Bennekom
JO8-2 = DTS Ede
JO8-3 = GVVV
 
Winnaars Toernooi:
JO9-1: 1=DOVO / 2=GVVV / 3=AZSV / 4=DTS Ede
JO9-2: 1=AZSV / 2=Bennekom / 3=DOVO / 4=GVVV / 5=DTS Ede
JO9-3: 1=AZSV / 2=DOVO / 3=Bennekom / 4=DTS Ede / 5=GVVV
 
JO8-1: 1=DOVO / 2=GVVV / 3=DTS Ede / 4=Bennekom / 5=AZSV
JO8-2: 1=DOVO / 2=DTS Ede / 3=Bennekom / 4=AZSV / 5=GVVV
JO8-3: 1=DOVO / 2=Bennekom / 3=DTS Ede / 4=AZSV / 5=GVVV
 
De grote wisselbeker werd gewonnen door DOVO!