De toernooicommissie bedankt ... (rectificatie)

4 juni 2018
Per ongeluk is een bedankje dat de toernooicommissie intern heeft verstuurd, naar aanleiding van het Arie Blankenspoor pupillentoernooi 2018, op deze website geplaatst.
Omdat hierin niet iedereen werd genoemd en bedankt die bijgedragen heeft aan het goede verloop van dit succesvolle toernooi, hier onderstaand een gecorrigeerde versie. Onze excuses voor deze slordigheid.

De redactie.


 
Beste “blauwen”,
 
Het “Arie Blankenspoor pupillentoernooi 2018” zit er weer op!
Namens de toernooicommissie wil ik alle vrijwilligers hartelijk danken voor jullie fantastische bijdrage.
Wij hebben zaterdagmiddag al tijdens het toernooi en vooral na afloop heel veel complimenten gekregen voor de perfecte organisatie, zoals de sfeer (muziek), toernooischema, versnaperingen etc.
Ook het penaltyschieten bleek in schot in de roos te zijn! Uiteraard ook dank aan onze jeugdige vrijwilligers (keepers en assistenten) die hebben gezorgd samen met Evelien dat het penaltyschieten vlotjes verliep.
Daar hebben we met zijn ALLEN voor gezorgd en daar mogen we dan ook best wel een beetje trots op zijn.
Hopelijk hebben jullie het ook leuk gevonden en mogen we volgend seizoen weer een beroep op jullie doen.
 
Uiteraard ook dank aan de spelbegeleiders, bar-en keukenpersoneel, de huis-dj, het bestuur en alle niet met name genoemde vrijwilligers. Ook sponsors J&J Lifters en Van den Heuvel (Elektrotechnisch Installatieburo) heel hartelijk bedankt voor de financiële bijdrage.
 
Als toernooicommissie willen we ons uiteraard blijven verbeteren, dus hebben jullie nog tips of aan- en opmerkingen, laat het ons weten (toernooicommissie@gvvv.nl).
 
De toernooicommissie wenst iedereen een fijne zomervakantie en graag zien we jullie weer in het nieuwe seizoen !
 
Met een blauwe groet,
 
Toernooicommissie
Matthy, Evelien, Marcel, Gert, Hans