Grote Clubactie 2017

18 september 2017
                                                        

 
Op zaterdag 16 september 2017 start de Grote Clubactie. Dit jaar doet G.V.V.V. ook mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,-. 
Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas!
Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! 
 
De opbrengst van deze actie gaat naar de Jeugd Ontspannings Commissie (JOC), zodat zij diverse evenementen voor de jeugd kunnen organiseren!
 
Alle jeugdspeler van JongBlauw t/m O13 krijgen van G.V.V.V. een boekje waarmee ze loten kunnen verkopen. De boekjes werken met eenmalige machtiging. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina 'Eenmalige machtiging' en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. 
 
Wil jij ook loten verkopen en heb je geen boekje gekregen? Haal er dan een in de jeugdbestuurskamer of mail naar evelienkoster@gmail.com, dan zorgt zij er voor dat je ook een boekje krijgt!
 
Om de verkoop te stimuleren kunnen de lotenverkopers ook iets winnen:
- Verkoopt iemand minimaal 10 loten, dan wordt diegene beloont met een leuke G.V.V.V.-attentie!
 
- Voor minimaal 20 loten ontvangt de lotenverkoper een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Madame Tussauds of een dagje Schiphol*, en € 10,- shoptegoed bij Sportboxx.com!
 
- De speler/speelster van G.V.V.V. die de meeste loten verkoopt mag  een tenue van een voetbalclub naar keuze uitzoeken.
 
- Het elftal dat het meeste aantal loten verkoopt wint een voetbalclinic voor het hele elftal, welke gegeven zal worden door een aantal spelers uit het eerste team van G.V.V.V.!

 
Er zijn ook superloten te koop. Met een superlot koop je 50 Grote Clubactie loten in één keer voor € 150,-. Dat betekent € 120,- (=80%) voor G.V.V.V.! 
Met de verkoop van dit superlot maakt G.V.V.V. ook nog eens kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-! Diegene die een superlot verkoopt wint hiermee een G.V.V.V.-attentie en een G.V.V.V.-bal.
 
Wij wensen alle lotenverkopers succes met de verkoop en hopen dat alle blauwen een steentje bij willen dragen door een lot te kopen!
 
 
*Geldig bij¬ Bobbejaanland, Schiphol behind the scenes en Madame Tussauds. Bij Bobbejaanland 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Bij Schiphol behind the scenes en Madame Tussauds: 50% korting. K¬ijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op kids.clubactie.nl