G.V.V.V. introduceert kledingplan

23 september 2017

Lid worden van de vereniging en direct een eigen tenue ontvangen. Het is een wens die al langer bij G.V.V.V. leeft en waar nu serieus vorm aan wordt gegeven. Met de introductie van het kledingplan in het seizoen 2018/2019 wil de vereniging, met een kleine bijdrage van de spelende leden, elk lid een eigen tenue geven.

 

Tijdens de Bijzondere Algemene Ledenvergadering aan het eind van vorig seizoen is al kort toelichting gegeven op het kledingplan voor alle spelende leden. In samenwerking met 100% Voetbal is nu vorm gegeven aan deze tenues en zijn de kosten in beeld gebracht. Binnenkort volgt een uitgebreider voorstel, wat op de komende ALV gepresenteerd zal worden aan de aanwezige leden.

 

Sponsoring

Op de tenues van alle spelende leden, met uitzondering van het eerste en tweede elftal, komen dezelfde sponsoren te staan. Deze sponsoruitingen zijn zichtbaar op circa 650 tenues, die wekelijks op vele sportparken verschijnen. Het houdt in dat wedstrijdkleding niet meer per team gesponsord kan worden per volgend seizoen. Uiteraard blijft de mogelijkheid om andere materialen te sponsoren, als trainingspakken en tassen, wel bestaan. Heeft u met uw onderneming interesse in sponsoring op de vele tenues? Neem dan contact op met Evert van Rhee (06 - 464 587 82).