Jeugd haalt 2000 euro tijdens Grote Clubactie!

8 november 2017
De jeugdafdeling van G.V.V.V. heeft meer dan 2.000 euro opgehaald met de jaarlijkse Grote Clubactie. Eerste elftalspeler Simon Brouwer reikte dinsdag de prijzen uit aan het team dat en de speler die de meeste loten verkocht.
 
De opbrengst van de actie gaat naar de Jeugd Ontspannings Commissie (JOC), zodat zij ook het komende seizoen diverse evenementen voor de jeugd kunnen organiseren.
 
Van 16 september tot en met 31 oktober konden spelers en speelsters tot en met dertien jaar loten verkopen bij de vereniging, de mensen thuis en op straat. 
 
Winnaar met 60 loten
De actie is ook dit jaar een succes gebleken en kende een drietal blikvangers. Jayden Budding uit de JO11-5 verkocht met 60 loten de meeste loten van alle spelende leden en kreeg als dank een voetbaltenue cadeau. Vrijwilliger Cor Su kwam in de buurt: hij verkocht er 59. De MO13-1 verkocht van alle teams de meeste loten (110) en won daarmee een clinic, gegeven door spelers van het eerste elftal.
 
De jeugdafdeling van G.V.V.V. en de JOC danken iedereen die meegeholpen heeft aan de lotenverkoop, en vooral iedereen die loten gekocht heeft.
 
Een duimpje van Simon Brouwer voor winnaar Jayden Budding uit de JO11-5 (60 loten).
 
De MO13-1 verkocht 110 loten en won daarmee een voetbalclinic, gegeven door spelers van het eerste.