JO12-2, de ongenaakbare kampioen

21 januari 2018
De JO12-2 vierde op zaterdag 20 januari een kampioensfeestje. Onder de enthousiaste leiding van trainers Marc Prins en Martijn Jansen zijn deze kanjers erin geslaagd alle wedstrijden te winnen. Met 27 punten uit 9 wedstrijden wist de concurrentie, zelfs met één wedstrijd meer gespeeld, ons niet in te halen. 
 
Uitkomend in de vierde klasse wist G.V.V.V. een aantal wedstrijden met ruime cijfers te winnen. Zo werd er ook gespeeld bij de Cobu Boys, die twee jongens hadden ingezet die de leeftijd van 12 overduidelijk waren gepasseerd. Na een 4-1 achterstand wisten onze jongens toch nog te winnen met 5-6. Mentaal zit het dus wel goed bij dit team!
In de laatste fase van de competitie werd er gespeeld tegen de nummers 2 en 3.  Renswoude werd, ondanks hun goede spel, verslagen met 3-2. DEV Doorn kwam op bezoek, G.V.V.V. kon de zenuwen beter in bedwang houden en wonnen uiteindelijk met 6-3.
 
Door dit mooie kampioenschap gaan de jongens in de voorjaarscompetitie een niveau hoger spelen, de derde klasse. In aanloop naar de competitie zullen er twee oefenwedstrijden worden gespeeld. Deze zaterdag was dat om 10:45 thuis. Daarna is het feest losgebarsten met patat en een drankje.
 
Tekst: Karin Leideritz.