JO19-2 en JO17-1 uitgeschakeld in beker

28 april 2018
De JO19-2 en JO17-1 zijn er zaterdag niet in geslaagd om de volgende ronde van de beker te bereiken. De ploegen vonden hun Waterloo in respectievelijk de kwartfinale en halve finale.
 
Vooral de wedstrijd van de JO19-2 tegen Victoria JO19-3 ontvouwde zich als een ware thriller die het publiek boeide. De junioren van trainers Jakob Hensen en Rinie van de Lustgraaf kwamen op een 0-2 achterstand, repareerden de schade en troffen in de slotfase van het duel zelfs het aluminium. Uit de daaropvolgende strafschoppenreeks moest een winnaar worden bepaald.
 
De teams dwongen elkaar in de zenuwslopende serie tot het uiterste. Victoria leek de reeks te winnen, maar de gemiste strafschop van G.V.V.V. mocht worden overgenomen vanwege de een fout van de Victoria-keeper die niet op zijn lijn stond. G.V.V.V. scoorde en kwam niet veel later op matchpoint, maar zag de beslissende strafschop gekeerd worden. Na achttien strafschoppen was het Victoria dat zich halvefinalist mocht noemen. In de strafschoppenserie werd 6-7 in het voordeel van de bezoekers. (Fotoalbum van de strafschoppenserie)
 
Euforie bij Victoria JO19-3 na de beslissing.
 
JO17-1
De JO17-1 lukte het niet om een stunt af te leveren op bezoek bij derdedivisionist Hercules. De Utrechters bleken een maatje te groot voor de ploeg van coach Kevin de Quay: 5-0. (Verslag)