Terugblik keeperstraining seizoen 2017-2018

1 juni 2018
Het voetbalseizoen zit er weer op, zo ook het keeperstraining seizoen.
En ik moet zeggen het was weer een fantastisch seizoen met 45 keepers in de leeftijd van 8-18 jaar.

 
Alle trainers:  Eddy, Marco, Jacob, Berry, Wilco, Olaf, Floris, Ruben en ik hebben iedere maandagavond weer genoten van het enthousiasme en leergierigheid van alle keepers.
 
In het eerste uur mogen wij de jongste jeugd van J08 tot J014 in 4 groepen de basis van het keepen bij brengen. Vervolgd door het tweede uur voor de J015 t/m J019 ook in 4 groepen, zij worden de fijne kneepjes van het keepersvak bijgebracht.

 
Ieder jaar weer zien wij in alle keepers wel talent. Of ze nu naar een profclub gaan of lekker bij G.V.V.V. blijven en of grassprietjes staan te tellen we genieten van elke ontwikkeling die de keeper meemaakt. We zien de keepers stuk voor stuk ontwikkelen op zijn eigen niveau en proberen dit ook zoveel mogelijk te stimuleren.
 
Op maandag 28 mei hebben we de laatste keeperstraining van dit seizoen gehad en deze stond nog meer in het teken van plezier. We hebben het seizoen afgesloten met een gezellige speltraining.
 
Dit jaar hebben wij gekozen de jongste jeugd te bedanken voor hun inzet en aanwezigheid. Dat hebben wij gedaan middels een beker met hun naam. Ook de bekende traktatie is natuurlijk niet weg te denken.

 
We starten het seizoen weer op maandag 3 september waarbij ik hoop iedereen weer te mogen begroeten.
 
Rest mij nog stil te staan bij twee bijzonderheden:
Ik wil trainers Eddy en Berry feliciteren met het behalen van hun diploma Keeperscoach niveau 2.
 
En Twan van Veldhuizen: jij mag je keeperstalent verder ontwikkelen bij Vitesse, heel veel succes en het belangrijkste: heel veel plezier daar.
 
Tevens wil ik alle trainers bedanken voor hun bijdrage aan de altijd gezellige trainingsavonden.
 
Fijne vakantie iedereen en tot in het nieuwe seizoen.
 
Arno Blankenspoor,
Hoofd keeperstrainer/Keeperscoördinator