DOVO en G.V.V.V. organiseren Friendshipcup

15 april 2019

DOVO en G.V.V.V. organiseren op Goede Vrijdag, 19 april 2019, wederom de Steve Billinghurst Friendshipcup. Het internationale toernooi kent dit jaar een deelnemersveld van liefst 68 teams.

 

Al meer dan tien jaar komt de Engelse voetbalclub Nottingham Forest naar Veenendaal om te spelen tegen teams van DOVO en G.V.V.V. Enkele jaren geleden is dit uitgegroeid tot een internationaal jeugdtoernooi met een deelnemersveld uit binnen- en buitenland. De organisatie heeft dit jaar van 68 teams de bevestiging gekregen dat zij deelnemen aan dit toernooi. Teams komen uit Nederland, België, Duitsland, Engeland en de Nederlandse Antillen. 

 

Prijsuitreiking door Ronald Spelbos

Het deelnemersveld bestaat uit teams in de leeftijdscategorie U7 tot en met U14. De speciale gasten van Nottingham Forest zullen worden verwelkomd met hun eigen stadionlied, gespeeld door de Saint Anthony Pipe Band. Om 10:00 uur starten centraal de wedstrijden op beide complexen. Rond de klok van 15:30 uur wordt bij G.V.V.V. de prijsuitreiking gedaan, door voormalig profvoetballer Ronald Spelbos. Een kleinzoon van Ronald speelt die dag mee in de U12 poule.

 

Hoofdsponsor HatchTech

Alle spelers en staf die deelnemen aan het internationale jeugdtoernooi krijgen in sporthal De Vallei een warm lunchbuffet aangeboden. Het toernooi wordt mogelijk gemaakt door HatchTech. Dit internationale bedrijf, gevestigd in Veenendaal, heeft zich al jaren als hoofdsponsor verbonden aan dit toernooi.

 

Meer informatie over de Friendshipcup kunt u vinden op de website